nabolaget

Vant dobbel premie i Nabolaget

En mann fra Drøbak ble  1,1 millioner kroner rikere etter at han ikke bare innkasserte én men hele to premier i Nabolaget fredag 18. mars. Fredag 25. mars er det nye sjanser til å vinne de største premiene.

DOBBEL GLEDE: Vinnersjansene er mange i Nabolaget. Dersom du selv vinner hovedpremie, gjør du samtidig dine nærmeste naboer til vinnere.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:22. mars 2022Endret:3. januar 2023

Nabolaget ruller og går med premier gjennom hele uka, men det er på fredager det virkelig smeller – da er det nemlig hovedtrekning i spillet hvor man kan bli millionær på egen adresse.

Fredag 18. mars var det en mann fra Drøbak som trakk det lengste strået og endte opp som hovedvinner. Med tittelen fulgte en premie på 1 million kroner – men det stoppet ikke der. Drøbakingen hadde til sammen levert inn to spillkuponger og endte opp med å vinne 100 000 i tillegg. «Hvordan kan dette ha seg?" lurer du kanskje på. La oss forklare. 

Spill på egen adresse

Kjøper du en deltakelse i Nabolaget registreres denne på adressen din, og skulle du være så heldig å vinne en av hovedpremiene vil dine nærmeste naboer, som også har spilt Nabolaget, sikre seg et premiebeløp. Premiestørrelsen avhenger av hvor nærme deg de bor.   

Nabolaget har trekninger gjennom hele uka, og når du kjøper et spill er du med i alle. De gjeveste premiene deles ut i hovedtrekningen på fredager, hvor til sammen seks hovedvinnere kan gå helga jublende i møte. Fem av dem får en premie på 100 000 kroner hver, mens den aller heldigste sikrer seg den nette sum av 1 million kroner. 

Da drøbakmannen leverte inn to deltakelser før trekningen sist fredag, ble han automatisk registrert som sin nærmeste nabo – så i tillegg til å stikke av med kveldens gjeveste premie på 1 million, fikk han også med seg 100 000 kroner på samme måte som hans andre spillende naboer. Snakk om bra fredagsfangst! Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Millionbeskjed fra Hamar

Det var en svært fornøyd Drøbak-vinner som tok imot millionbeskjeden fra Hamar fredag 18. mars.

– Å nei, nei, nei. Så fantastisk! Det hadde jeg ikke forventet. Eller, man spiller jo med en forventning om å vinne, men det kommer visst som en overraskelse likevel.

Mannen skulle tenke nøye over hva premien skulle brukes til.

– Det er ikke en sum som forandrer livet kanskje, men den skal gå til hyggelige ting, svarte han. 

– Nå skal jeg dele nyheten med kjæresten min. Hun sitter i en annen telefon akkurat nå, men om et øyeblikk skal hun få vite det. Nå må vi fort ta oss en skål her, avsluttet han lurt. 

Premiedryss på fredag

Fredag 25. mars er det klart for nok en hovedtrekning i Nabolaget. Premiene ligger klare og venter på å bli skysset av gårde dit geotagene havner.

Husk at du kan legge inn spill hver dag før kl. 19.00, og være med på trekningen samme kveld, i tillegg til én uke fremover i tid. 

 Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler