nabolagetvinnerhistorie

Fikk millionbeskjed under gaveutdeling: - Må være noe tull

Fredagens hovedvinner i Nabolaget trodde først ikke på at han hadde vunnet 1 million kroner 

Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:24. desember 2021Endret:3. januar 2023

Det er trekning i Nabolaget hver dag, og fredager er det duket for hovedtrekningen i spillet. Hovedvinneren julaften ble en mann fra Espa i Innlandet, som dermed vant 1 million kroner.

- Tror på det nå altså

- Dette må vel være noe tull, var det første mannen sa.

Men etter å ha snakket lenge med ham, fikk vi til slutt overbevist ham om at han er nybakt Nabolaget-millionær.

- Jeg tenkte jo først at dette måtte være noe tull. Jeg er i juleselskap og gaveutdelingen har akkurat starta, og så ringer telefonen. Da ble det litt mye på en gang. Jeg fikk hakeslipp, men jeg tror på det nå altså, sier mannen, som kjøpte vinnerkupongen på Spar Tangen lille julaften.

Rett inn på sparekontoen

Mannen er selvsagt veldig fornøyd med å vinne 1 million kroner på selveste julaften.

- Ja, det er helt utrolig. Jeg har liksom innbilt meg at den millionpremien i Nabolaget, den vil jeg nok aldri bli trukket ut til å vinne, men jeg ble det likevel, sier mannen.

Han sier han skal sette hele millionen inn på sparekonto og tenke litt over hva han skal gjøre med pengene.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnere flere steder i landet

Det var ikke bare i millionærnabolaget i Hov naboer kunne feire fredag kveld. Fem andre vinnernabolag ble også trukket ut. Hovedvinnerne i disse nabolagene vinner 100 000 kroner hver, mens de spillende naboene deres vinner mellom 10 000 og 50 kroner:

  • Sandefjord i Vestfold og Telemark

  • Haugesund i Rogaland

  • Oslo

  • Oslo

  • Moss i Viken

Her er trekningsresultatene for Nabolaget

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Premier hver eneste dag

Det er ikke bare under hovedtrekningen på fredager at det deles ut premier i Nabolaget. En kupong varer i sju dager, og hver dag frem mot fredag trekkes det ut en premie på 10 000 kroner. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler