nabolagetvinnerhistoriefremside

Vant 1 540 000 kroner i Nabolaget

Fredagens hovedvinner i Nabolaget er en mann fra Eikefjord i Vestland. Han hadde kjøpt ti Nabolaget-spill og vant til sammen over 1,5 millioner kroner.

MILLIONÆR: En mann fra Eikefjord ble fredagens Nabolaget millionær.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:26. april 2024

Mannen, som er i 50-årene, hadde altså levert Nabolaget ti ganger. Dermed vant han ikke bare hovedpremien på 1 million kroner. Han ble også sin nærmeste nabo ni ganger.

Han kunne dermed plusse på fem andrepremier, hver av dem på 100 000 kroner og fire tredjepremier, hver på 10 000 kroner.

Totalt endte han opp med en premie på 1 540 000 kroner.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

– Jeg er veldig glad

– Dette er kjempemoro. Jeg er veldig glad, sier mannen, som altså er fra Eikefjord i Vestland.

På spørsmål på hva han skal bruke pengene til svarte han dette:

– Jeg skal betale noen regninger, og resten skal jeg sette inn på sparekontoen.

Han kjøpte kupongene på mobilen.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Premiedryss i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Eikefjord som kunne glede seg over premie fredag. I tillegg til hovedvinnerens nabolag ble det trukket ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne vant alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

  • Son i Akershus

  • Flisa i Innlandet

  • Bodø i Nordland

  • Årnes i Akershus

  • Vennesla i Agder

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler