nabolagetvinnerhistoriefremside

Millionvinneren i Nabolaget: – Jøss, nå ble jeg målløs

Fredagens millionvinner i Nabolaget, en kvinne fra Matrand i Innlandet, trodde først det var en selger som ringte og tok ikke telefonen på første anrop.

FORNØYD: En kvinne fra Matrand ble fredagens heldigste Nabolaget-spiller da hun vant hovedpremien på 1 million kroner.Foto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:26. mai 2023

Hovedvinneren i Nabolaget den siste fredagen i mai er en kvinne fra Matrand. Kvinnen tok ikke telefonen da vi forsøkte å få tak i henne, men vi fikk napp på andre forsøk.

– Jeg satt med telefonen, men la den fra meg da den ringte. Jeg tenkte det er så mange selgere og sånt som driver og ringer, så jeg ville ikke ta den, sier kvinnen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

– Ubeskrivelig

Hun hadde ikke rukket å sjekke kupongen sin ennå og visste ikke at hun hadde stukket av med storpremien.

– Jøss, nå ble jeg målløs, sa hun da vi fortalte at hun hadde vunnet 1 million kroner.

– Det er rett og slett ubeskrivelig. Dette var en veldig trivelig telefon å få, sier Matrand-kvinnen.

– Er det noe spesielt du har lyst til å bruke pengene på?

– Det må jeg nok tenke litt på, svarer kvinnen.

Hun kjøpte vinnerkupongen på Extra Skotterud.

Mange vinnere

Det er ikke bare hovedvinneren som sikrer seg premie på egen adresse og kan gå jublende inn i helga. Millionvinnerens nærmeste spillende naboer vinner summer på alt fra 100 000 kroner til én femtilapp. I tillegg trekkes det ut fem andre nabolag hvor hovedvinnerne får 100 000 kroner, og deres spillende naboer vinner premier på alt fra 10 000 til 50 kroner.

Her er de fem andre nabolagene som det drysses premier over i tillegg til hovedvinnerens nabolag i Risør

  • Kongsvinger i Innlandet

  • Bøverbru i Innlandet

  • Greåker i Viken

  • Alversund i Vestland

  • Moss i Viken

Norsk Tipping gratulerer alle de heldige vinnerne!

Vinnersjanser hver dag hele uka – millionpremie på fredag

En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager, med vinnersjanse hver dag. Alle dager unntatt fredag trekkes det én vinner av 10 000 kroner. Hovedtrekningene skjer på fredager, hvor det deles ut én toppremie på 1 million kroner og fem premier på 100 000 kroner. Her kan du lese mer om premiefordelingen i Nabolaget.

Det kan lønne seg å rekruttere med naboene også: Vinner du i Nabolaget, vinner også de rundt deg, og omvendt. Her kan du lese mer om spillet Nabolaget.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler