nabolaget

Einar (24) ble millionær i Nabolaget - Hvem blir den neste?

Fredag 21. januar vant Einar Langmandsveen fra Ridabu i Hamar 1 million kroner i Nabolagets hovedtrekning. Fredag 28. januar er det nye sjanser til å stikke av med milliongevinsten. 

NORGES MEST POPULÆRE GEOTAG?: Hvor havner millionen på fredag, mon tro?Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:27. januar 2022Endret:3. januar 2023

Selv om Nabolaget har trekninger hver kveld hele uka, er det på fredager det virkelig skjer. Da skal de store premiene deles ut til hele seks vinneradresser rundt om i vårt langstrakte land. Fem Nabolaget-spillere vil kunne glede seg over 100 000 kroner hver, mens én spiller, den heldigste av dem alle, vil smile over at 1 million kroner snart er på vei inn på konto.

I tillegg kan flere naboer se seg fornøyd med å bo i nærheten av vinnerne: Har man spilt Nabolaget innen fristen kan det nemlig også vanke en gevinst dersom man bor innen rekkevidde av vinneradressen. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her

Droppet jobb

Fredag 21. januar var det Einar Langmandsveen fra Ridabu i Hamar som trakk det lengste strået og sikret seg 1 million kroner tre uker inn i det nye året. 

– Det er jo sånn man bare drømmer om. Nei, nå gikk det visst en guttedrøm i oppfyllelse, lo han da Norsk Tipping slo på tråden etter trekningen.

24-åringen hadde startet opp for seg selv og drevet et eget foretak i rundt et år, og han så ikke bort fra at noe av premien skulle brukes nettopp her.

– Dette kommer så godt med og må absolutt feires. Samboeren står litt i bakgrunnen her, hun forstår ikke helt hva som skjer, humret han og gav oss et godt eksempel på frynsegoder man kan unne seg som sin egen sjef: 

– Jeg skulle egentlig på jobb i morgen, men det tror jeg vi blåser i nå!  Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.  Lov å håpe

Fredag 28. januar er det klart for ny hovedtrekning i Nabolaget, og vi forbereder oss til nok et premiedryss over landet. Hvor millionen havner denne fredagen er det ingen som vet, men det er lov å håpe. Det som er ganske sikkert er at det blir opptil flere jubelrop i løpet av fredagskvelden.

Lykke til! 

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler