nabolagetvinnerhistorie

Einar (24) vant millionen: - Tror vi blåser i jobb i morgen

I ett år har Einar Lagmandsveen Østby (24) drevet et eget foretak. Toppremien i Nabolaget på 1 million kroner kommer derfor ekstra godt med for mekanikeren fra Ridabu i Hamar.

VIL INVESTERE: For Einar Lagmandsveen Østby (24) var det ikke vanskelig å bestemme seg for hva han skulle gjøre med millionen han vant i Nabolaget.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:21. januar 2022Endret:3. januar 2023

– Hæ, er det sant? Det er jo helt sjukt.

Slik reagerer Lagmandsveen Østby når Telefonen fra Hamar ringer med millionbudskapet.

– Det er jo sånn man bare drømmer om. Nei, nå gikk det visst en guttedrøm i oppfyllelse, ler han.

Ordentlig feiring

Lagmandsveen Østby forklarte at han startet opp for seg selv for rundt et år siden, og at deler av premien nok skal investeres i det nye foretaket.

– Dette kommer så godt med og må absolutt feires. Samboeren står litt i bakgrunnen her, hun forstår ikke helt hva som skjer, humrer hamarsingen, som syns dette er en begivenhet vel verdt både å sprette sjampisen og  ta en dag fri for:

– Jeg skulle egentlig på jobb i morgen, men det tror jeg vi blåser i nå! 
Kupongen ble kjøpt via mobil.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.  Les også: Slik unngår du at pengespill blir et problem

Flere vinnere

I Nabolaget er det langt fra bare én heldig vinner. I tillegg til nabolaget til Lagmandsveen Østby på Ridabu, ble det drysset premier over disse fem adressene, hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp:

  1. Trondheim i Trøndelag

  2. Åmot i Innlandet

  3. Skarnes i Sør-Odal, Innlandet

  4. Vassenden i Sunnfjord, Vestland

  5. Vedavågen i Karmøy, Rogaland

Norsk Tipping gratulerer alle de heldige vinnerne!

Premier hver dag, hele uka

En deltakelse i Nabolaget koster 50 kroner og gir totalt 12 vinnersjanser. Alle andre dager enn fredag vinner hovedvinneren 10 000 kr. Den store hovedtrekningen skjer på fredagene: Da innkasserer én heldig hovedvinner 1 million kroner mens de fem nærmeste spillende naboene kan innkassere 100 000 kroner hver.

I de resterende fem nabolagene som trekkes ut, vinner hovedvinneren 100 000 kroner mens spillende naboer vinner alt fra 10 000 kroner til en femtilapp. Hvor mye man vinner avgjøres av hvor nærme man bor hovedvinneren. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler