nabolaget

Nabolaget: Hvem tar millionen i kveld?

Hver fredag deles det ut til sammen 1,5 millioner til seks hovedvinnere av Nabolaget - spillet hvor man kan bli millionær på egen adresse. 

FREDAGSGLIS?: Den som stikker av med hovedpremien i Nabolaget vil ha god grunn til å smile.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:29. juni 2021Endret:3. januar 2023

I Nabolaget er det premier å vinne hele uken, men det er fort fredagene man skuer mot. Da er det nemlig hovedtrekning, hvor én heldig spiller blir den heldige vinner av 1 million kroner, imens fem andre hovedvinnere - i tillegg til de fem nærmeste spillende naboene til millionvinneren - får 100 000 kroner hver.

Forrige fredag vant en kvinne fra Tangen 1 million kroner da adressen hennes ble trukket ut som hovedvinner.

Som nevnt kom også hennes fem nærmeste spillende naboer godt ut av det, med 100 000 kroner ekstra hver inn på konto. I tillegg ble det trukket ut fem andre spiller-adresser rundt om i Norge som også ble 100 000 kroner rikere.

Liten oppgradering

Tangen-kvinnen satt og koste seg ute i kveldsola da hun mottok beskjeden om at hun plutselig var blitt eier av 1 million kroner.

 – Har jeg vunnet én million? Å kjære vakre vene, svarte hun etter en litt lamslått pause.

Det var faktisk ikke første gangen kvinnen opplevde å vinne i Nabolaget, men det ble fort den mest intense. Selv om beløpet ikke helt kan måles med den siste gevinsten, vant hun ved et tilfelle 1 000 kroner da en kvinne i nærheten ble trukket ut som vinner. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Over 750 000 Nabolaget-gevinster 

Fredag 2. juli er det klart for månedens første Nabolaget-trekning, og med det: nye muligheter til å gå inn i ferietiden som fersk Nabolaget-millionær. Kjøper man et spill er man også med i trekninger hver dag en hel uke fremover, og vinner man ikke selv, kan man kanskje snylte litt på naboen: Er man en av vinnernes nærmeste spillende naboer får man nemlig også en del av Nabolaget-kaken. Det ble utdelt 750 000 Nabolaget-premier i 2020. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget 

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler