nabolagetvinnerhistorie

Nabolaget-vinner: - Jeg tror ikke dette er sant

En kvinne fra Grue ble satt ut av millionbeskjeden, og var slett ikke sikker på om det var drøm eller virkelighet.

NABOLAGET: Millionsjekken i Nabolaget gikk denne fredagen til en heldig kvinne fra Grue.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:30. juli 2021Endret:3. januar 2023

1 million kroner er nå på vei til en kvinne fra Grue, etter at hun fredag stakk av med den gjeveste premien i Nabolaget.

Kvinnen var på vei ut døra for å vanne blomster da vi ringte, og kunne knapt fatte det hun hørte. 

- Hva, har jeg vunnet 1 million kroner? Jeg tror ikke dette er sant, er kvinnens første reaksjon på millionbeskjeden.

Sjokkert

Det tar litt tid før det går opp for fredagens hovedvinner i Nabolaget, som var skeptisk til om det hun hørte virkelig var sant. 

- At det går an, jeg klarer ikke forstå dette her, jeg er helt sjokkert nå. Nå ble det varmt her, og det er ikke bare sola sin skyld. 

- Noen planer for pengene?

- Tanken på å vinne så mye penger har alltid vært så langt unna, at jeg vet ikke helt hva det skal gå til. Men, det er jo godt å ha litt på konto, humrer kvinnen.

Fortsetter med Nabolaget

Kvinnen kan meddele at hun ikke vil slutte å levere Nabolaget, selv om hovedpremien ble sikret. 

- Det er så moro og sosialt. Vi er en liten gjeng som leverer, så det kommer jeg til å fortsette med. Det er jo fortsatt spennende, selv om jeg har vunnet nå, sier den glade vinneren.

- Kvelden videre?

- Jeg vet ikke, alt dette føles så uvirkelig. Det kommer nok til å bli vanskelig å sove i natt. I morgen tidlig kommer jeg nok til å hoppe ut av senga av glede. 

Vi gratulerer vinneren! Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Kveldens vinnernabolag

Det var ikke bare vinnernabolaget i Grue som kunne glede seg over premier. Hele fem andre nabolag fikk en hovedvinner, som sikret seg 100 000 kroner, mens vedkommendes nærmeste spillende naboer sikret seg fra 10 000 til en femtilapp.

Både Fredrikstad og Kautokeino sikret seg to vinnernabolag hver, denne fredagen. 

 • Fredrikstad

 • Fredrikstad

 • Kautokeino

 • Kautokeino

 • Nærsnes

Gratulerer så mye til alle vinnerne i Nabolaget.

Her finner du resultatene for kveldens trekning

Les mer: Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommer

Vinnermuligheter hele uken med Nabolaget

Fredag 6. august er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og 6 trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremie.


            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)

 • Antall millionærer i 2020: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler