nabolagetvinnerhistorie

Fikk tidenes nyttårsgave da hun var og byttet julegaver

Fredagens vinner av 1 million kroner i Nabolaget er en kvinne fra Krokstadelva. Hun var i butikken og byttet julegaver da hun fikk den store overraskelsen servert på telefonen.

KJEMPEGLAD: En kvinne fra Krokstadelva vant 1 million kroner i Nabolaget.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:30. desember 2022Endret:10. januar 2023

– Jeg pleier ikke å ta telefonen når det er ukjent nummer, men jeg så det var et 625-nummer, og da tenkte jeg det kunne være fra Norsk Tipping, sier kvinnen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.– Litt av en nyttårsgave

Hun hadde akkurat byttet noen julegaver på butikken og skulle til å reise hjemover da det plinget i telefonen.

– Noe så flott. Dette er kjempefint. Nå begynner jeg nesten å gråte litt. Dette er litt av en nyttårsgave. Jeg leverer Nabolaget hver uke. Jeg har vunnet noen småbeløp tidligere, men ikke i nærheten av dette, sier kvinnen.

Hun sier det er litt tidlig å si hva gevinsten skal brukes på. Men trolig blir det til boligformål, sier den nybakte Nabolaget-millionæren.

Hun kjøpte kupongen på mobilen. 

Over 10 000 vinnere

Det var ikke bare hovedvinneren fra Krokstadelva som kunne glede seg over fin premie denne fredagen. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

I tillegg til hovedvinnernabolaget i Krokstadelva, ble det denne gangen drysset Nabolaget-premier over følgende vinnere og deres nærmeste spilende naboer:

  • Fåvang i Innlandet

  • Gressvik i Viken

  • Breistein i Vestland

  • Askim i Viken

  • Nordli i Trøndelag

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler