nabolagetvinnerhistoriefremside

Nabolaget-millionær: – En vanvittig deilig telefon å få

Fredagens heldigste Nabolaget-vinner ble en kvinne fra Tønsberg – og hun holdt ikke igjen følelsene da Telefonen fra Hamar ringte.

MILLION-TELEFON: Millionvinneren i Nabolaget fikk Telefonen fra Hamar fredag kveld.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:1. september 2023Endret:3. september 2023

Hver fredag er det hovedtrekning i Nabolaget hvor én heldig vinner stikker av med den gjeveste premien på 1 million kroner. Denne gangen havnet millionen på en adresse i Tønsberg i Vestfold og Telemark, og eieren ble rimelig glad av å få en telefon fra Hamar.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Tur til Maldivene

Tønsbergkvinnen, som ønsker å være anonym, var hjemme da vi ringte og var rask til å ta telefonen. Hun så nemlig at anropet kom fra Norsk Tipping.

– Åååå, tusen takk, jubler den glade vinneren når vi serverer henne millionbudskapet.

– Jeg har drømt om den telefonen fra Norsk Tipping mange ganger. Dette er helt sykt ... Jeg vet ikke hva jeg skal si annet enn at det var en vanvittig deilig telefon å få.

Nabolaget-vinneren gikk også inn i Norsk Tipping-appen for å sjekke mens hun ennå hadde oss på tråden. Dermed fikk hun dobbelbekreftet at millionpremien var en realitet.

– Konge! Jeg hadde egentlig tenkt til å gi opp Nabolaget, men dette var magisk, ler hun.

Premien skal brukes til å betale ned på huslånet, men hun hadde også andre tanker.

– Kanskje tar vi oss en skikkelig ferie. Kanskje blir det en tur til Maldivene? avslutter Nabolaget-millionæren fornøyd.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premier i flere nabolag

Det var ikke bare hovedvinneren fra Tønsberg i Vestfold og Telemark som kunne glede seg over premie fredag. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

I tillegg til adressene i Tønsberg, ble det denne gangen drysset Nabolaget-premier over følgende vinnere og deres nærmeste spillende naboer:

  • Kvinne fra Aksdal i Rogaland - 100 000 kroner

  • Kvinne fra Oslo – 100 000 kroner

  • Kvinne fra Drammen i Viken – 100 000 kroner

  • Mann fra Lindesnes i Agder – 100 000 kroner

  • Mann fra Vormedal i Rogaland – 100 000 kroner

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler