nabolagetvinnerhistoriefremside

Ble Nabolaget-millionær – og samboeren vant 100 000 kr.

Under Nabolagets hovedtrekning fredag kveld hadde vi nok et premiedryss, men vi fikk ikke tak i millionvinneren. Nå har vi snakket med henne – og hun hadde gode nyheter å dele.

OSLO-MILLIONÆR: Nabolagets geotag fant fredag veien til en adresse i hovedstaden.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:12. mai 2023Endret:15. mai 2023

Hver fredag slår vi på stortromma i Nabolaget og sender mange premier utover vårt langstrakte land.

Den gjeveste premien på 1 million kroner landet denne gangen på en adresse i Oslo. Vi lyktes ikke med å få tak i kvinnen som bor der på fredag, men påfølgende søndag fikk vi endelig slått av en prat – og hun hadde morsomme ting å fortelle.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Samboerparet vant til sammen 1,1 mill.

– Jeg setter deg på høyttaler om det er greit? svarer oslokvinnen etter at Norsk Tipping har introdusert seg.

– Du har kanskje en anelse om hvorfor vi ringer?

– Jeg har det. På fredag fikk jeg og samboeren en sms om å sjekke resultatene i Nabolaget, og vi gjorde det samtidig. Der stod det at jeg hadde vunnet én million. Jeg ble helt sjokka, forteller kvinnen i 50-årene – og det stoppet ikke der ...

– Så sier plutselig samboeren at han hadde vunnet 100 000 kroner.

Samboeren til hovedvinneren hadde nemlig også spilt Nabolaget, og som nærmeste spillende nabo kunne han dermed innkassere 100 000 kroner takket være samboeren.

– Det var helt uvirkelig. Jeg har spilt Nabolaget side oppstarten, for jeg har tenkt at det er en god måte å vinne på. Man vinner for at naboen vinner.

Siden fredag har det blitt mange telefonsamtaler.

– Det gøyeste har nesten vært å fortelle det til venner og familie. Alle har vært i hundre, og har selv begynt å spille Nabolaget, ler vinneren som opprinnelig er fra Nord-Troms.

Leilighet i Spania og ekte Champagne

Når det gjelder premien hadde hun rukket å gjøre seg noen tanker.

– Vi har snakket om en leilighet i Spania. Det kan hende det blir realisert litt tidligere enn først tenkt. Ellers er vi ganske nøkterne og tenker at pengene ikke skal renne ut med en gang. Vi skal sette oss ned og finne ut hva vi skal gjøre, men å unne seg en reise eller et plagg er fint. Vi har stort sett det vi trenger i livet og har det godt.

Men litt utskeielser har hun allerede unnet seg.

– På fredag hadde vi før trekning akkurat vært i badstue og sjøbad og var så slitne av varmen. Men i går ble det litt feiring i operaen med en flaske ekte Champagne.

Vinnerkupongen hadde oslokvinnen kjøpt på mobil.

Premiedryss flere steder i landet

I tillegg til million-nabolaget i Oslo, ble det denne kvelden drysset premier flere steder i landet. Hovedvinnerne på disse adressene kunne glede seg over en premie 100 000 kroner hver, og i tillegg ble det som alltid litt på deres nærmeste spillende naboer også. De andre heldige Nabolagene var som følger:

  • Ellingsøy i Møre og Romsdal

  • Jessheim i Viken.

  • Gardvik i Innlandet.

  • Mjøndalen i Viken.

  • Kirkenær i Innlandet.

Norsk Tipping gratulerer alle de heldige vinnerne!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Vinnersjanser hver dag hele uka – millionpremie på fredag

En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager, med vinnersjanse hver dag. Alle dager unntatt fredag trekkes det én vinner av 10 000 kroner. Hovedtrekningene skjer på fredager, hvor det deles ut én toppremie på 1 million kroner og fem premier på 100 000 kroner. Her kan du lese mer om premiefordelingen i Nabolaget.

Det kan lønne seg å rekruttere med naboene også: Vinner du i Nabolaget, vinner også de rundt deg, og omvendt. Her kan du lese mer om spillet Nabolaget.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler