nabolagetvinnerhistorie

Nybakt hytteeier ble Nabolaget-millionær

Kvinnen som stakk av med hovedpremien i Nabolaget hadde tidligere lagret Norsk Tippings vinnernummer, så da det ringte fra nummeret 625 60 000 steg pulsen betraktelig.

HYTTEDRØM: Nabolaget-vinneren hadde planene klare for den gamle familiehytta.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:3. september 2021Endret:3. januar 2023

Kvinnen fra Fenstad i Nes kommune i Viken var på hytta med mannen da hun fikk selveste Telefonen fra Hamar fredag kveld. Siden hun på forhånd hadde sett hvem som ringte, var hun derfor ekstra spent da hun svarte i andre enden. Da Norsk Tippings "utsendte" til slutt kunne avsløre at hun var blitt 1 million kroner rikere, var det bare å slippe følelsene løs.

Overtatt familiehytta

– Å herregud. Fyyyyyy søøøøøren! Fyttirakkern, jubler den lykkelige Nabolaget-millionæren mens hun tørker noen gledestårer. I bakgrunnen hørtes mannen, som allerede har gått noen runder rundt bordet i håp om å få utløp for spenningen i kroppen.

Ekteparet fra Fenstad hadde ankommet hytta dagen i forveien, og var i ferd med å tilberede en svinefilet på grillen da de ble forstyrret med hyggelige nyheter fra Hamar. 

– Vi har nettopp overtatt familiehytta. Den eldste delen er fra 1890, så det er nok å ta tak i. Vi har blant annet nettopp skiftet taket her. Pengene kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt, forteller Nabolaget-vinneren, som ønsker å være anonym.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Eventyrlig oppussing

Det glade paret hadde allerede flere planer for Nabolaget-millionen.

– Vi har gått og drømt litt om hva vi kunne tenke oss å gjøre dersom vi noen gang var så heldige å vinne. Nå kan vi betale tilbake lån på hytta, kanskje borre etter vann og legge inn snurredass. Kanskje jeg skal kontakte Halvor Bakke i Eventyrlig Oppussing (TV3) og høre om de kunne tatt seg en tur, ler Fenstad-kvinnen.

– Så har vi jo hus også. Jeg tenker det blir en garasje der. Vet du, jeg har fortsatt ikke helt forstått at vi har fått tatt over hytta, og nå kommer dette, humrer hun.

– Jeg er helt utenfor meg selv. Dette var lykke.

Den ferske Nabolaget-millionæren forteller at hun pleier å levere femukers-kuponger mer eller mindre regelmessig.

– Det føles ut som de gangene jeg ikke har spilt, er det noen i nærheten som har vunnet. Derfor forsøker jeg å huske å levere, spøker hun.

– Jeg kommer til å ringe mamma etterpå, først og fremst. Så håper jeg hun har spilt Nabolaget i dag, for hun bor rett ved.

Nabolaget-millionæren hadde kjøpt kupongen på mobil.

Flere vinnere

I tillegg til million-nabolaget ble det som alltid trukket ut fem andre nabolag rundt om i landet. Her kan hver av hovedvinnerne juble over 100 000 kroner ekstra å rutte med. Dette er de fantastiske fem:

  • Kvinne fra Bagn i Innlandet 

  • Kvinne fra Sandefjord i Vestfold og Telemark

  • Kvinne fra Kvaløya i Troms og Finnmark

  • Mann fra Larvik i Vestfold og Telemark

  • Kvinne fra Kopervik i Rogaland

Norsk Tipping gratulerer alle de heldige vinnerne!

Les også: Hvor mye er du villig til å tape?

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Man trenger ikke vente helt til neste fredag dersom man ikke var heldig denne gangen. Fra den dagen man kjøper et spill, har man i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen fredag, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler