nabolagetvinnerhistorie

Ble Nabolaget-millionær midt i bursdagsselskapet

Fredagens heldigste Nabolaget-spiller befant seg midt i en familiefeiring da han fikk millionbeskjeden fra Hamar.

DOBBEL FEIRING: En familie i Brandval fikk en uventet god bursdagsfeiring fredag kveld.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:16. desember 2022Endret:10. januar 2023

Fredag havnet ukens gjeveste Nabolaget-premie på 1 million kroner hos en 59 år gammel mann fra Brandval i Innlandet. Den intetanende millionvinneren hadde tidligere lagret Norsk Tippings vinnernummer, sånn i tilfelle, så da «Norsk Tipping» lyste opp mobilskjermen steg pulsen betraktelig. Stemningen ble ikke noe dårligere av at han i tillegg befant seg midt i et bursdagsselskap. 

Kuppet festen

Allerede fra starten av samtalen var det tydelig at resten av bursdagsgjengen hadde fått med seg hvem det var som ringte. Så da Norsk Tippings utsendte gratulerte med millionen brøt jubelen løs i bakgrunnen:

– Fy fader, roper en stemme akkompagnert av jubelbrøl og latter.

Hovedpersonen selv var litt mer ordknapp og hadde egentlig nok med å huske på å puste.

– Det er helt utrolig. Du har en fin jobb, svarer han beskjedent. 

Hvordan føler du deg nå?

– Det dunker litte grann i kroppen, det skal jeg innrømme. Det ble litt varmt her nå, forklarer vinneren.

I bakgrunnen var det stadig like god stemning.

– Har du problemer med å bruke dem opp, kan jeg hjelpe deg, ropes det.

Brandvalsokningen måtte imidlertid ha litt mer betenkningstid.

– Det er så mye jeg kunne brukt dem til. Det er blant annet litt huslån som kan betales ned på. De skal nok få ben å gå på, forsikrer han.

LES OGSÅ: Derfor er det viktig at du setter dine egne spillgrenser

Moren vant 100 000 kroner

I samtalen kommer det frem at også hans mor spiller Nabolaget. Det viser seg at hun er en av de fem nærmeste spillende naboene som kan nyte godt av at det ble nettopp 59-åringen som stakk av med millionen denne gangen. 100 000 kroner er premiebeløpet de heldige fem får inn på konto rett før julen setter inn.

Den glade bursdagsgjengen skulle fortsette feiringen, men det spørs om ikke den ferske Nabolaget-millionæren rett og slett hadde kuppet fokuset denne kvelden.  

– Det eneste er at jeg hadde tenkt at dersom jeg vant noen gang så skulle jeg holde det hemmelig. Det ble litt vanskelig nå, humrer vinneren til stor latter fra resten. 

Hvem vet? Kanskje ble det inngått en aldri så liten Nabolaget-pakt under bursdagsfeiringen i Brandval denne fredagskvelden. 

Mannen ønsker å være anonym. Vinnerkupongen hadde han kjøpt på mobil.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Over 10 000 vinnere

Det var ikke bare hovedvinneren fra Brandval som kunne glede seg over fin premie fredag 16. desember. I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det hver fredag ut fem andre nabolag hvor de heldige spillerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp.

I tillegg til adressene i Brandval, ble det denne gangen drysset Nabolaget-premier over følgende vinnere og deres nærmeste spilende naboer:

  • Kvinne fra Jevnaker i Viken - 100 000 kroner.

  • Mann fra Kongsvinger i Innlandet - 100 000 kroner

  • Kvinne fra Storslett i Troms og Finnmark - 100 000 kroner

  • Mann fra Haugesund i Rogaland - 100 000 kroner.

  • Kvinne fra Os i Innlandet - 100 000 kroner.

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Du trenger ikke vente helt til neste fredag dersom du ikke hadde hellet med deg denne gangen. Fra den dagen du kjøper et spill, har du i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler