nabolagetvinnerhistorie

Tårevåt Nabolaget-vinner oppdaget endelig milliongevinsten

Etter flere ubesvarte anrop fra Hamar gjennom helga bestemte drammenskvinnen seg for å sjekke hvem det var som forsøkte å få tak i henne. – At det går ann, snufser den etterlyste Nabolaget-millionæren når Norsk Tipping snakker med henne søndag ettermiddag.

LANDETS MEST POPULÆRE GEOTAG?: Nabolaget-millionen havnet i Drammen fredag 18. februar.Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:18. februar 2022Endret:3. januar 2023

Hver fredag er det hovedtrekning i Nabolaget og hele seks hovedvinnere stikker av med gode premier. Den gjeveste av dem alle på 1 million kroner, fant fredag 18. februar veien til en kvinne i Drammen i Viken.

Men vinneren fra Drammen lot vente på seg. Etter flere forsøk både fredag og lørdag, lyktes det endelig Norsk Tipping å fa kontakt med kvinnen søndag ettermiddag. Da hadde hun vært klar over sin nyvunne millionærstatus siden natt til søndag, og var svært lettet over å endelig få en bekreftelse fra Telefonen fra Hamar.

Holdt million-nyheten for seg selv

 – Nå begynner jeg å grine her. Er det virkelig mulig? svarer Nabolag-millionæren når Norsk Tipping endelig når gjennom.

– Jeg har ikke vært så mye i nærheten av telefonen i helga, men oppdaget at et nummer hadde forsøkt å ringe meg både fredag og lørdag, så da jeg var litt våken i natt tenkte jeg at jeg måtte sjekke det. Jeg fikk helt sjokk da jeg så det var fra Norsk Tipping. Det må vel være snakk om mere enn 50 kroner siden de ringer, tenkte jeg da.

Dermed hadde hun logget seg inn på Norsk Tippings nettsider for å sjekke Nabolaget-resulatene.

– I all verden, hva er dette for noe? Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg sjekket – det var altfor mange nuller for meg.

Kvinnens første impuls var å vekke mannen, men hun bestemte seg for at han skulle få fortsette å sove, og at det holdt å gi ham den gode nyheten på morgenen. Hun valgte isteden å feire litt for seg selv med et glass rødt i de sene natterstimer.

– «Har du klart å holde dette for deg selv helt til nå?» var den første reaksjonen hans i morges, ler drammenseren.

Da Norsk Tipping snakket med kvinnen hadde hun besøk av en venninne som ennå ikke hadde blitt fortalt om helgens gevinst. Dermed ble det mildt sagt god stemning i bakgrunnen da hun etter hvert forstod hva som utspant seg foran henne.

Når det kom til bruk av millionpremien hadde vinneren allerede noen planer klare.

– Vi har lenge snakket om å bytte bil, så det blir i hvert fall det. Vi har også to voksne sønner og flere barnebarn, så det blir nok noen kroner der også, forteller hun tydelig rørt. 

Den ferske Nabolaget-millionæren har gjennom hele samtalen felt både en og flere gledestårer, men da det blir spørsmål om de skal feire litt i løpet av søndagen ler hun godt:

– Det blir nok et glass rødvin i kveld også. Mannen min er ikke så glad i det, så da får jeg heller ta to glass. Venninna mi sier at hun kanskje må bli til i morgen.

Vinnerkupongen hadde drammensvinneren kjøpt via Norsk Tippings nettsider.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.– Dette føles veldig rart 

Da det fredag kveld enn så lenge ikke lyktes Norsk Tipping å få tak i kveldens millionvinner, valgte vi å kontakte en av de andre Nabolaget-vinnerne: En 34 år gammel kvinne fra Bagn i Sør-Aurdal kommune i Innlandet. Hun hadde samme kveld sikret seg 100 000 kroner som hovedvinner i sitt nabolag. 

Begningen og familien var akkurat ferdig med fredagstacoen og satt og koste seg foran TV-en da Norsk Tipping slo på tråden.

– Oi, det var overraskende, svarer den blide kvinnen da hun får servert vinnerbeskjeden.

– Dette føles veldig rart. Jeg har egentlig aldri tenkt over at jeg kunne vinne så mye. Det er ikke så lenge siden jeg spilte for første gang.

Hva premien skal brukes til hadde hun ikke helt oversikt over ennå, men resonnerte seg frem til at det blir en liten ting til ungene, samt kanskje en hotellovernatting i vinterferien.

– Kanskje det blir en sydentur etter hvert. Det er egentlig standard for oss å dra til Gran Canaria hver vinter, men det ble ikke noe i år. Dette var en veldig hyggelig overraskelse på fredagskvelden, avsluttet den fornøyde Bagn-kvinnen. 

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Fredagens heldigste 

Fredag 18. februar bød som alltid på mange vinnere i Nabolaget. Dette var kveldens seks heldigste:

  • Kvinne fra Drammen i Viken – 1 million kroner

  • Kvinne fra Vassøy i Rogaland – 100 000 kroner

  • Kvinne fra Bagn i Innlandet – 100 000 kroner

  • Kvinne fra Bergen i Vestland – 100 000 kroner

  • Kvinne fra Arendal i Agder– 100 000 kroner 

  • Mann fra Gamle Fredrikstad i Viken – 100 000 kroner

Norsk Tipping gratulerer alle de heldige vinnerne!

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Man trenger ikke vente helt til neste fredag dersom man ikke var heldig denne gangen. Fra den dagen man kjøper et spill, har man i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld frem til hovedtrekningen, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler