nabolagetvinnerhistorie

- Kjekkeste telefonen jeg har fått i hele mitt liv

Fredag 19. mars havnet Nabolaget-millionen i Odda, og den ferske millionæren ble mildt sagt overveldet.

ODDA: Fredagens Nabolaget-million endte opp i vakre omgivelser.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:19. mars 2021Endret:2. januar 2023

Stemningen var til å ta og føle på da Norsk Tipping fikk kontakt med fredagens heldigste Nabolaget-spiller. En kvinne fra Odda i Vestland trakk det lengste strået og kunne glede seg over 1 million kroner ekstra på konto.

- Jeg griner her

Det var åpenbart at den heldige Odda-kvinnen hadde kommet Norsk Tipping litt i forkjøpet med å finne ut om millionpremien da hun med skjelvende stemme forklarte:

- Jeg griner her. Jeg rakk ikke telefonen og mannen fortalte at det var Norsk tipping som hadde ringt. Jeg ble først litt redd for at vi hadde gått glipp av en konkurranse. Men da vi gikk inn på Norsk Tipping-appen på mobilen og så at hovedpremien i Nabolaget gikk til Odda, begynte det å gå opp for oss at det kanskje var til meg.

Nabolaget-millionæren var tydelig preget og måtte innimellom hendte seg litt inn.

- Jeg har ikke ord - jeg er så glad. Mannen min passer på meg så jeg ikke faller helt sammen, men han er ganske sjokka selv, ler vinneren som ønsker å være anonym.

- Steike, lyder det fra en fornøyd ektemann i bakgrunnen.

Toalett med kvern på ønskelista

Kvinnen, som fortalte at hun pleier å spille Nabolaget, trengte litt mer tid til å tenke over hva hun skulle bruke premien på. Likevel var det én ting hun nå skulle skaffe seg:

- Vi har en campingvogn som jeg vil oppgradere med et toalett med kvern. Jeg var og kikket på det tidligere i dag og puttet det nesten i handlevogna. Vi kommer også til å betale litt ned på huslånet.

Mannen, som spøkefullt påpekte at man som nybakt millionær ikke burde ha nytt toalett øverst på ønskelista, jublet i bakgrunnen:

- Nå blir det fest!

Millionæren fra Odda var fortsatt litt i sjokk men fortalte at det sakte men sikkert falt mer på plass.

- Jeg må summe meg litt. Jeg både ler og griner. Dette er den kjekkeste telefonen jeg har fått i hele mitt liv.

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Kveldens vinner-nabolag

Kvelden bød som vanlig på fem andre vinnernabolag, der hovedvinnerne vant 100 000 kroner hver:

 • Skotterud i Innlandet

 • Manstad i Viken

 • Gratangen i Troms og Finnmark

 • Lillestrøm i Viken

 • Kjeller i Viken

Her er kveldens trekningsresultater

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Man trenger ikke vente helt til neste fredag dersom man ikke var heldig denne gangen. Fra den dagen man kjøper et spill, har man i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld, frem til hovedtrekningen fredag, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)

 • Antall millionærer i 2020: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler