nabolagetvinnerhistorie

Ble Nabolaget-millionær på bursdagen

Kvinne (49) fra Haugesund toppet bursdagen med å vinne 1 million i Nabolaget.

MILLION-GAVE: Det ble en bursdag utenom det vanlige for vinneren fra Haugesund.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:22. januar 2021Endret:2. januar 2023

Fredag 22. januar tok en litt annen retning enn forventet for en kvinne (49) fra Haugesund i Rogaland. Kvinnen fylte år samme kveld, men på grunn av dagens koronasituasjon droppet hun feiring og hadde en rolig kveld foran TV'en med sønnen. Så ringte mobilen og på displayet lyste Norsk Tippings vinnernummer.

Moren kjøpte million-kupongen

 - Har jeg vunnet penger? spør kvinnen da Norsk Tipping tar kontakt og holder henne på pinebenken litt for lenge.

 - Nei, nei, nei. Tuller du nå? Det er ikke sant? Herregud. Nei, nei, nei.

Milliongevinsten ble vanskelig å ta inn over seg for den ferske Nabolaget-vinneren, som reagerte med både latter og vanntro. 

- Jeg sitter jo og håper litt hver lørdag, at det skal komme en telefon med beskjed om at jeg har vunnet i Lotto, men dette var veldig uventet. Det er moren min som pleier å kjøpe Nabolaget-kuponger til meg fordi hun mener jeg bør spille, ler Haugesundskvinnen, som ønsker å være anonym.

"Uventet reaksjon"

Selv om hun ikke helt klarte å ta inn over seg at hun faktisk hadde vunnet, fortalte 49-åringen at hun ønsket å bruke pengene på å reise, når omstendighetene tillater det igjen, samt å unne seg litt mer frihet.

- Jeg har ikke ord. Det er helt fantastisk. Jeg har alltid tenkt at om jeg noensinne skulle få en slik telefon, som nå, kom jeg til å skrike høyt. Men jeg fikk en helt annen reaksjon enn jeg hadde forestilt meg. Det er mye å ta inn over seg. Jeg må nesten få lov å sette meg litt ned og la det synke inn. Så må jeg ringe min mor og takke henne, avslutter jubilanten.

Norsk Tipping gratulerer!

Vinnerkupongen ble kjøpt på Nærbutikken Auklandshamn.

Kveldens vinner-nabolag

Kvelden bød som vanlig på fem andre vinnere som hver vant 100 000 kroner. De andre vinner-nabolagene finner man her:

 • Ottestad (Innlandet)

 • Arendal (Agder)

 • Biri (Innlandet)

 • Tobøl (Innlandet)

 • Brønnøysund (Nordland)

Her er kveldens trekningsresultater

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Man trenger ikke vente helt til neste fredag, dersom man ikke var heldig denne gangen. Fra den dagen man kjøper et spill, har man i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld, frem til hovedtrekningen fredag, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)

 • Antall millionærer i 2020: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler