extravinnerhistorie

Extra: Nesten 1 mill. til heldig hadelending

Solovinnere på både første ramme og første brett resulterte i flere fine premier under Extra-trekningen 25. mai. Extra-kandidaten kom aldri helt opp på millionen, men det ble jammen ikke langt unna, heller.

KLART FOR SOMMER: Det gikk ikke helt til topps for tirsdagens Extra-kandidat, men over 970 000 kroner i premie er ingenting å kimse av.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:25. mai 2021Endret:3. januar 2023

Det ble en kort tur opp premiestigen for tirsdagens Extra-kandidat, en kvinne i 60-årene fra Lunner. Med kun ett tall riktig plassert på spillebrettet, ble det stopp på 971 775 kroner, som likevel var et solid rykk opp fra inngangssummen hun hadde sikret seg på 388 710 kroner.

Overrasket

- Oi, dette var moro! Kan du si summen en gang til, spør den glade vinneren, som må skrive ned tallet når Norsk Tipping ringer for å gi beskjed.

Hun hadde ikke sett trekningen og var dermed ikke var klar over at hun i løpet av tirsdagskvelden hadde vunnet nesten én million kroner.

- Jeg vet ikke helt hva de skal gå til ennå. Jeg må nesten få landet litt først, sier hadelendingen fornøyd.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnerne

Første bilde

Flere Extra-spillere var ganske så heldige denne tirsdagen. De første som fikk fylt ut bildet på sitt spillebrett utgjorde en gjeng på sju, hvor hver og én sikret seg 10 415 kroner i premie.

 • Mann fra Gran, kupong kjøpt hos Coop Marked Brandbu.

 • Mann fra Gjerstad, kupong kjøpt på nett.

 • Kvinne fra Modum, kupong kjøpt på nett.

 • Mann fra Frogn, kupong kjøpt på mobil.

 • Mann fra Oslo, kupong kjøpt hos Narvesen Sentralbanestasjonen.

 • Kvinne fra Bærum, kupong kjøpt hos Narvesen Sandvika Storsenter.

 • Kvinne fra Oslo, kupong kjøpt hos Joker Svarttjern.

Første ramme

Én heldig kvinne fra Oslo ble alene om å komme først til full ramme, og kan dermed glede seg over 121 550 kroner rett i jakkeforet. Kupongen kjøpte hun på mobil.

Første brett

Alene om premien ble også vinner av første brett, en kvinne fra Elverum, som sikret seg hele 340 340 kroner denne tirsdagskvelden. Kupongen ble kjøpt hos Narvesen Amfi Elverum.

Extra-sjansen

Extra-potten på 100 000 kroner ble denne gangen fordelt på 21 vinnere som får 4 760 kroner hver.

Tirsdagens trekningsresultater finner du her.

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

2 millioner hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter i tillegg til sjansen til å bli trukket ut som Extra-kandidat, hvorpå man kan vinne inntil 2 millioner kroner dersom det går rette veien. Neste Extra-trekning er tirsdag 2. juni.

Opptak av TV-trekningen er for øyeblikket ikke tilgjengelig på våre nettsider, men kan sees hos NRK.

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

 • Antall millionærer i 2023: 23

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler