Ble Nabolaget-millionær under nyttårsmiddagen

Ble Nabolaget-millionær under nyttårsmiddagen

MILLIONHOPP: Ei heldige kvinne fra Aurland kan hoppe inn i det nye året som nybakt Nabolaget-millionær etter at adressen hennes ble trukket ut som årets siste vinner av en million kroner.

Foto: Adobe Stock

Ble Nabolaget-millionær under nyttårsmiddagen

Ei heldig dame fra Aurland fikk en helt spesiell avslutning på året. Hun ble trukket ut som hovedvinneren i Nabolaget fredag 31. desember, og kunne dermed hoppe over til 2022 med en million kroner ekstra på konto.

Årets siste dag ble denne gangen på en fredag. Og med det også utdeling av den gjeve millionen i et heldig nabolag. Hovedvinneren denne spesielle fredagen ble ei dame fra Aurland i Vestland.

- Du tuller! Jeg er midt i nyttårsmiddagen her sammen med familien. Jeg vet ikke om jeg skal tro på dette, sier den overraskede damen da vi ringer for å gratulere. 

Ekstra fin nyttårsfeiring

Selv om den nybakte Nabolaget-millionæren hadde lagret vinnernummeret, så ble hun allikevel både overrasket og noe skeptisk da det lagrede nummeret viste seg i mobildisplayet. Men gleden var stor da hun etterhvert skjønte at telefonen fra hamar var av det reelle slaget. Hva hun skulle bruke premien sin på, var allerede klar.

- Ja, jeg skjelver litt her nå. Og jeg har litt vanskeligheter med å tro på dette. Men premien vil gå til hele familien min, sier hun veldig fornøyd, før hun gikk tilbake til nyttårsmiddagen.
Vinnerkupongen, en 5-ukers, leverte hun via mobil. Hun ønsker forøvrig å holde seg anonym.

Vi gratulerer Aurlandskvinnen med den flotte premien!
 


Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnere flere steder i landet

Foruten millionærnabolaget i Aurland fikk fem andre nabolag enda en grunn til å feire litt ekstra denne siste dagen i året. Hovedvinnerne i disse nabolagene fikk en flott premie på 100 000 kroner hver, mens de nærmeste og spillende naboene deres vant alt fra 10 000 til 50 kroner: 

  • Eidsvoll i Viken

  • Mysen i Viken

  • Namnå i Innlandet

  • Kopervik i Rogaland

  • Slitu i Viken

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!
 

Premier hver eneste dag

Det er ikke bare under hovedtrekningen på fredager at det deles ut premier i Nabolaget. En kupong varer i sju dager, og hver dag frem mot fredag trekkes det ut en premie på 10 000 kroner.

Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her

Lykke til!

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.
  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)
  • Antall millionærer i 2020: 52
  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr