nabolagetvinnerhistorie

Ble Nabolaget-millionær under nyttårsmiddagen

Ei heldig dame fra Aurland fikk en helt spesiell avslutning på året. Hun ble trukket ut som hovedvinneren i Nabolaget fredag 31. desember, og kunne dermed hoppe over til 2022 med en million kroner ekstra på konto.

MILLIONHOPP: Ei heldige kvinne fra Aurland kan hoppe inn i det nye året som nybakt Nabolaget-millionær etter at adressen hennes ble trukket ut som årets siste vinner av en million kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:31. desember 2021Endret:3. januar 2023

Årets siste dag ble denne gangen på en fredag. Og med det også utdeling av den gjeve millionen i et heldig nabolag. Hovedvinneren denne spesielle fredagen ble ei dame fra Aurland i Vestland.

- Du tuller! Jeg er midt i nyttårsmiddagen her sammen med familien. Jeg vet ikke om jeg skal tro på dette, sier den overraskede damen da vi ringer for å gratulere. 

Ekstra fin nyttårsfeiring

Selv om den nybakte Nabolaget-millionæren hadde lagret vinnernummeret, så ble hun allikevel både overrasket og noe skeptisk da det lagrede nummeret viste seg i mobildisplayet. Men gleden var stor da hun etterhvert skjønte at telefonen fra hamar var av det reelle slaget. Hva hun skulle bruke premien sin på, var allerede klar.

- Ja, jeg skjelver litt her nå. Og jeg har litt vanskeligheter med å tro på dette. Men premien vil gå til hele familien min, sier hun veldig fornøyd, før hun gikk tilbake til nyttårsmiddagen.Vinnerkupongen, en 5-ukers, leverte hun via mobil. Hun ønsker forøvrig å holde seg anonym.
Vi gratulerer Aurlandskvinnen med den flotte premien! Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnere flere steder i landet

Foruten millionærnabolaget i Aurland fikk fem andre nabolag enda en grunn til å feire litt ekstra denne siste dagen i året. Hovedvinnerne i disse nabolagene fikk en flott premie på 100 000 kroner hver, mens de nærmeste og spillende naboene deres vant alt fra 10 000 til 50 kroner: 

 • Eidsvoll i Viken

 • Mysen i Viken

 • Namnå i Innlandet

 • Kopervik i Rogaland

 • Slitu i Viken

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne! Her er trekningsresultatene for Nabolaget

Premier hver eneste dag

Det er ikke bare under hovedtrekningen på fredager at det deles ut premier i Nabolaget. En kupong varer i sju dager, og hver dag frem mot fredag trekkes det ut en premie på 10 000 kroner.

Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her

Lykke til!
            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)

 • Antall millionærer i 2020: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr

    

 

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler