jokervinnerhistoriefremside

Bom på første tall – ble likevel Joker-millionær

En mann i 50-årene fra Hemnes i Nordland ble lørdag trukket ut som kveldens Joker-kandidat. Helt til topps gikk det ikke, men nordlendingen kunne likevel juble over en premie på 1 959 000 kroner.

JOKER-MILLIONÆR: Mannen fra Hemnes kan glede seg over å ha fått tittelen som Joker-kandidat.Foto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:18. mars 2023Endret:20. mars 2023

Blant lørdagens over 40 000 Joker-vinnere var det en mann i 50-årene fra Hemnes i Nordland som trakk det lengste strået. Han ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat og hadde med det allerede sikret seg en inngangspremie på 544 000 kroner. 

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vi fikk ikke tak i mannen før TV-trekningen, og det ble derfor opp til Ask å ta de logiske opp/ned-valgene.

Nesten helt til topps

Joker-kandidatens tallrekke så slik ut (leses fra høyre til venstre):

5 - 2 - 9 - 0 - 2

Bom på første tall, før de resterende valgene gikk rett inn, gjorde at Hemnes-mannen nesten gikk til topps på premiestigen. Nordlendingen var dermed et hakk unna toppremien, men endte likevel opp med en premie på nøyaktig 1 959 000 kroner.

Sjekket nummeret og fikk en mistanke

Det er en blid og fornøyd nordlending som svarer på telefonen når Norsk Tipping ringer etter tv-trekningen.

– Jeg så det var et fremmed nummer som ringte tidligere i kveld, så jeg ville ikke svare. Så sjekket vi opp nummeret og da fikk jeg en mistanke om hvorfor det ringte, humrer mannen glad.

Hemnes-mannen forteller at han da bestemte seg for å se trekningen på tv, der mistanken bare ble styrket.

– Det var sjokkerende, men utrolig artig, stråler mannen som er godt fornøyd med premien.

Noen konkrete premieplaner har han likevel ikke rukket å tenke ut.

– Vi får se litt etter hvert hva premien skal gå til. Jeg har ingen store planer enda, avslutter den ferske Joker-millionæren fornøyd.

Vinnerkupongen ble kjøpt hos Coop Prix Korgen.

Norsk Tipping gratulerer!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere Joker-premier

Det er ikke bare joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie denne lørdags kvelden. Over 40 000 store og små premier ble delt ut denne lørdagen til heldige vinnere. Blant disse var det åtte spillere som hadde 5 rette og sikret seg 62 525 kroner hver.

Joker
18. mars 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Nye Joker-sjanser lørdag

Allerede kommende onsdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Siden kveldens vinner ikke nådde helt opp, vil vi få en overføring på 762 000 kroner til lørdagens Joker-trekning. Potten vil da ligge på ca. 1,7 millioner kroner. 

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler