Vant 41 millioner i Eurojackpot: - Det var sykt, ja!

Vant 41 millioner i Eurojackpot: - Det var sykt, ja!

MILLIONÆR: En heldig nordmann vant ca. 41 millioner i Eurojackpot da han vant andrepremie som han delte med seks andre spillere.

ill: Norsk Tipping

Vant 41 millioner i Eurojackpot: - Det var sykt, ja!

En mann fra Sandefjord vant andrepremien i Eurojackpot fredag kveld, og ble 41 millioner kroner rikere.

En heldig mann fra Sandefjord hadde 5+1 tall rett, og vant andrepremien i Eurojackpot fredag kveld. Dermed ble han 41 millioner rikere.  

Et enklere liv


- Det blir jo litt enklere nå. Det gjør jo livet litt friere, men jeg kommer nok til å fortsette å jobbe som vanlig, sa Sandefjordsmannen som fredag kveld vant 41 millioner i Eurojackpot. På spørsmål om det var noe han hadde drømt om svarte mannen at han gledet seg til å bli gjeldsfri.

- Det var veldig hyggelig og uventet. Jeg trodde først det var en selger som ringte sent på kvelden, sier mannen og ler godt.

- jeg har spilt Eurojackpot en del ganger men dette er første gangen jeg vinner stort, sier mannen som sier han er en rolig fyr som trolig sover godt i natt.

I sjokk- Jeg er jo litt i sjokk, det er ikke dette jeg forventet. Jeg skulle jo sette meg ned og se litt på TV med ungene, og så skjer dette, sier han og humrer godt.

Sandefjordsmannen gledet seg også til at kona skulle komme hjem, slik at han kunne overraske henne.
- Det blir gøy, sier han.

Vi gratulerer mannen som mangemillionær i Eurojackpot. 


Sandefjordsmannen delte andrepremien på nær 153 millioner med seks andre spillere, og fikk også ca.13 millioner "ekstra" fra den nasjonale andrepremiepotten, noe som ga den heldige mannen i overkant av 41 millioner kroner.

Grunnen til at andrepremiepotten har vokst seg så stor, er at førstepremiepotten har nådd premietaket på 90 millioner euro. Dermed har det overskytende beløpet blitt skjøvet ned til andrepremien, som denne uken var 153 millioner.

 


Større muligheter fredag

Da førstepremien ikke gikk denne uken, er førstepremien fortsatt svimlende 860 millioner neste uke, og andrepremien så langt estimert til ca. 250 millioner kroner.

En heldig nordmann fra Skien vant den nasjonale premien på en million, og et reisegavekort til en verdi av 100.000 kroner. (Det har så langt ikke lykkes Norsk Tipping å oppnå kontakt med mannen fra Skien.)

Bli med i Eurojackpot-trekningen her!

Den største førstepremiepotten som er vunnet i Norge i Eurojackpot-sammenheng er 441 millioner kroner. Det skjedde 18. august 2017.

Blir det du som får 5+2 tall riktig i neste Eurojackpot-trekning og slår rekorden fra 2017?  

1. premien er på ca. 860 millioner og 2. premien ca 250 millioner fredag 9. februar.

Spill Eurojackpot før fredag klokka 19.00.

(Vinnersjansen for førstepremie i Eurojackpot er ca. 1:95 mill. per rekke, vinnersannsynlighet annenpremie er ca. 1:6 mill. per rekke, vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)