Vant 16 mill i Eurojackpot - holdt på å svime av

Vant 16 mill i Eurojackpot - holdt på å svime av

- Jeg har hjertet i halsen, men på en god måte, forteller gutten i 20-årene som fikk tidenes telefon fredag kveld. Se video i saken.

Fire spillere vant andre premien denne fredagen. Én av de var en heldig nordmann som stakk av med svimlende 16.662.200 kroner.

- 16 millioner?!? Er det sant? Hjertet banker ganske hardt nå, forteller mannen i 20-årene.

- Hva gjør du nå?

- Akkurat nå måtte jeg bare sette meg ned. Jeg er helt svimeslått. Jeg kan ikke helt fatte det, dette er helt merkelig, sier den glade unggutten som er bosatt i Oslo men opprinnelig er fra Ålesund.

Spill Eurojackpot her!

Skal finne drømmejobben

Se video fra vinnersamtalen her!

Den glade vinneren forteller at premien kommer godt med.

- Nå blir det leilighet, så kanskje jeg får et kjøkken som har oppvaskmaskin. I tillegg må jeg finne meg en ny jobb snart ettersom vikariatet mitt går ut, så dette kan gi meg litt tid til å virkelig finne drømmejobben.

 - Jeg kommer nok ikke til å få sove så mye i natt, avslutter vinneren.

Potten vokser til 660 millioner

Til tross for storgevinsten hos nordmannen var det ingen som hadde 5 + 2 rette under kveldens trekning. Dermed legger potten på seg til neste Eurojackpot-trekning. Da er det ca. 660 millioner kroner i potten.

Her er de trukne tallene for denne fredagen:

Hovedtall: 8 - 14 - 34 - 40 - 44

Stjernetall: 1 - 7

Spill Eurojackpot her!

PS: Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får 5 prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din innsats, premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)