Kvinne fra Aust-Agder vant 167 millioner i Eurojackpot

Kvinne fra Aust-Agder vant 167 millioner i Eurojackpot

GIGANTPREMIE: Den norske spilleren vant fredag 23. mars hele 167 millioner kroner i Eurojackpot.

ill: Norsk Tipping

Kvinne fra Aust-Agder vant 167 millioner i Eurojackpot

 - Jeg greier ikke å ta det inn ennå. Det føles så uvirkelig, men jeg er veldig, veldig glad, sa kvinnen fra Aust-Agder som tok hele førstepremiepotten på 167 millioner kroner i ukens trekning av Eurojackpot.

- Det er ikke sant? Jeg kan ikke tro det, dette er helt uvirkelig sa kvinnen fra Aust-Agder da Norsk Tipping ringte henne for å fortelle at hun hadde vunnet 167 millioner fredag kveld.

Kvinnen ble veldig glad, men hadde naturlig nok vansker med å fordøye at hun i løpet av et øyeblikk fredag kveld ble 167 millioner kroner rikere.

- Jeg greier ikke å ta det inn ennå. Det føles så uvirkelig, men jeg er veldig, veldig glad, sa kvinnen som også ønsket å gjøre seg gjeldfri og feriere i varme strøk.

- Jeg har veldig lyst til å reise på en lang ferietur til Thailand nå, sa den anonyme vinneren fra Aust-Agder avslutningsvis, og lo godt.

Vi gratulerer!

Agder-kvinnen kommer til å huske datoen 23. mars resten av livet. Det er dagen da hun var den eneste Eurojackpot-spilleren som hadde akkurat denne Eurojackpot-vinnerrekka:

Hovedtall: 4 - 14 - 42 - 22 - 33
Stjernetall: 1 - 10

Dette er den 4. største premien som har gått til utbetaling fra Norsk Tipping noensinne. Den største premien er hele  441 millioner kroner. Det var til en norsk alenevinner i Eurojackpot, og det var den 18. august i 2017.

Det var også en norsk vinner til denne kvelden. En kvinne fra Hordaland hadde 5+0 rette, altså en 3.-premie og vant dermed 642.000 kroner. Ikke verst det heller. Det var åtte andre spillere totalt som hadde 5+0 rette denne gangen.

Vi gratulerer!

Se fullstendig storvinner-statistikk her.

Vi gratulerer!

Neste uke er potten på ca. 95 millioner kroner. Kanskje blir den din?

Visste du at hver uke blir én nordmann garantert Eurojackpot-millionær? Hver fredag trekker vi en spiller som vinner 1 million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100.000. Det eneste kriteriet for å være med i trekningen er å spille Eurojackpot hos Norsk Tipping.

Denne fredagen gikk millionen og reisegavekortet til en blid vinner fra Sandnessjøen.

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får fem prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver du også!

(Vinnersjansen for førstepremien i Eurojackpot er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)