eurojackpotvinnerhistoriefremside

Norsk Eurojackpot-millionær: – Den beste telefonen jeg har fått i hele mitt liv

Både første- og andrepremiepotten fikk stå urørt etter tirsdagens Eurojackpot-trekning. Førstepremiepotten vil dermed være på ca. 984 millioner kroner før fredagens trekning. Her hjemme fikk vi likevel en rykende fersk Eurojackpot-millionær.

MILLION-TELEFON: Mannen fra Aurskog-Høland opplevde å få servert millionbeskjeden fra Hamar tirsdag kveld.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:21. mai 2024Endret:22. mai 2024

Ingen klarte å sikre seg de største premiepottene i Eurojackpot tirsdag kveld. Dermed får de enda litt mer tid til å legge på seg før fredagens trekning. Førstepremiepotten vil da være på ca. 984 millioner kroner mens andrepremiepotten er på ca. 81 millioner kroner.

Tredjepremiepotten ble derimot delt mellom fem heldige vinnere som bestod av to finner, to italienere og en tysker. De kan glede seg over en premie på 2,2 millioner kroner hver.

Her til lands ble en mann i 60-årene fra Aurskog-Høland i Akershus Eurojackpot-millionær etter at han sikret seg den nasjonale tilleggspemien på 1 million kroner.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

– Nå griner kjerringa også

På andre oppringning svarte endelig den ferske millionæren fra Aurskog-Høland. Han tenkte først at anropet kom fra en telefonselger, men siden kona tidligere hadde lagret Norsk Tippings vinnernummer kjente hun det igjen. Dermed var mannen rimelig rask på labben da vi på ny tok kontakt – og sjokket var stort da vi avslørte budskapet vårt.

– Er et sant? Fy ... Herregud, stotrer mannen før stemmen brister.

– Det var et sjokk. Nå er det både glede, tårer og alt her. Herre Moses, dette er den beste telefonen jeg har fått i hele mitt liv.

I bakgrunnen hadde kona fått med seg vinnerbeskjeden.

– Nå griner kjerringa også. Dette var kjærkomment. Jeg er både glad og skjelven, og tårene renner. Dette er noe man bare opplever en gang i livet, snufser og ler vinneren, som ønsker å være anonym.

Mannen kunne fortelle at han har spilt Eurojackpot i lang tid, men aldri vunnet noen store premier før denne – som han allerede kunne røpe flere planer for.

– Jeg skal betale ned litt gjeld også blir det reise på meg og kjerringa et eller annet sted. Jeg skal også skifte tak og vinduer på huset. Med resten blir det å spare litt. Jeg skal i hvert fall ikke rote bort pengene, avslutter han fornøyd.

Vinnerkupongen hadde han kjøpt på mobil.

Eurojackpot
21. mai 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 984 mill. på fredag

Allerede fredag 24. mai er det altså klart for ny Eurojackpot-trekning. Da vil det ligge ca. 984 millioner kroner i førstepremiepotten, mens andrepremiepotten er på ca. 81 millioner kroner.

Som alltid drar vi også i gang den nasjonale tilleggstrekningen av 1 million kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler