eurojackpotvinnerhistoriefremside

Norsk Eurojackpot-millionær: – Dette er sånn man håper på

Førstepremiepotten fikk stå urørt etter fredagens Eurojackpot-trekning. Andrepremiepotten ble derimot delt mellom fire heldige vinnere, og her hjemme fikk vi en fersk Eurojackpot-millionær.

NORSK MILLIONÆR: Selv om førstepremiepotten fikk stå og vi ikke hadde noen norske vinnere av hverken andre- eller tredjepremiepotten, fikk vi en norsk Eurojackpot-millionær fredag kveld.Foto: Veikkaus/Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:1. september 2023Endret:3. september 2023

Ingen klarte å karre til seg førstepremiepotten under høstens første Eurojackpot-trekning. Dermed vokser den til ca. 379 millioner kroner før neste trekning tirsdag 5. september.

Andrepremiepotten ble delt mellom fire heldige vinnere fra det store utland: En latvisk, en tysk, en slovakisk og en finsk spiller endte opp med en premie på nøyaktig 5 140 650 kroner hver.

Tredjepremien ble også delt mellom fire utenlandske vinnere – her representert ved Tyskland, Spania, Ungarn og Polen. De kan glede seg over en premie på nøyaktig 2 899 085 kroner hver.

Her hjemme var det en mann fra Gran i Innlandet som stakk av med den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Gavmild millionær

På andre forsøk fikk vi tak i den ferske Eurojackpot-millionæren fra Gran. Han var nemlig akkurat litt for sen med å ta telefonen den første gangen vi ringte. I mellomtiden hadde han rukket å finne ut at det var fra selveste vinnertelefonen og var rask på labben da vi ringte på ny.

– Tusen takk. Dette var flott, svarer Gran-vinneren glad når han får millionbeskjeden.

– Dette faller på de nærmeste, unger og barnebarn, er han rask med å svare.

– Det viktigste i livet er at familien har det bra. Det er dem man lever for.

Han og kona hadde sittet og kost seg med «Norge rundt» på skjermen før Telefonen fra Hamar. Etter samtalen med Norsk Tipping spørs det om de hadde konsentrasjon nok til å fortsette der de slapp.

På spørsmål om de skulle feire premien samme kveld kom det raskt fra kona:

– Det blir et glass rødvin nå.

– Eller kanskje boblevann, humrer Eurojackpot-millionæren, som ønsker å være anonym.

– Dette er sånn man håper på. Jeg ble litt oppskjørta her nå.

Vinnerkupongen hadde mannen kjøpt hos Extra Gran.

Norsk Tipping gratulerer!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Rapport fra Finland

Dette er tallene som ble trukket ut i Finland fredag kveld:

Eurojackpot
1. september 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Ca. 379 mill. på tirsdag

Tirsdag 5. september kjører vi i gang med ny Eurojackpot-trekning. Denne gangen ligger det ca. 379 millioner kroner i førstepremiepotten. Andrepremiepotten er på ca. 11 millioner kroner.

Som alltid trekker vi også en norsk spiller, andelsbank eller et andelslag som vinner premien på 1 million kroner i den nasjonale tilleggstrekningen. Vinneren trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Eurojackpot hos Norsk Tipping innen spillefristen samme kveld.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler