lotto

Ny Lotto-film! Love is in the air … eller?

«Speed date» får en ny betydning i den ferske filmen om Otto.

Forfatterbilde Norsk TippingPernille Storholm SkaretPublisert:18. februar 2022Endret:3. januar 2023

Otto er en populær hund, og i den ferske Lotto-filmen er stikkordet «våryr». Denne gangen er det ikke bare seerne han sjarmerer, men også det motsatte kjønn. 

Selv om Ottos beilere er mange, så er det viktigste i livet for Otto på ingen måte det å finne seg en make. Spesielt ikke når det er andre gjøremål som kaller.

Det skal mer til enn et tungt diamantkjede og nyfønet pels for å stoppe en Otto-millionær på morgentur.

Se filmen øverst i denne artikkelen.

Lyst til å se flere (L)OTTO-filmer?Her ligger filmene som er publisert tidligereNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye sjanser hver lørdag

Lotto-millionærer er som kjent ikke som andre millionærer, og hver helg trekkes det i gjennomsnitt 3 nye. Kanskje er det flere firbeinte som får se matmor eller matfar juble neste lørdag? Hvem har hellet med seg på neste trekning?

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler