Eurojackpot-millionær hver fredag

Eurojackpot-millionær hver fredag

Nå er det enda mer interessant å spille Eurojackpot hos Norsk Tipping. Hver fredag trekker vi ut en millionær - som i tillegg får et reisegavekort på 100.000!

Den nye premien er ikke det eneste som har skjedd med Eurojackpot. Du får også trekningsresultatene mye tidligere på fredagskvelden enn før.

Her er endringene i korte trekk:

  1. Hver fredag trekkes en vinner av én million kroner, pluss et reisegavekort på 100.000 kroner blant alle som har spilt Eurojackpot hos Norsk Tipping til den aktuelle trekningen.
  2. Det er ikke lenger trekningsprogram på TV 2. En digital trekning vil bli publisert på nett og mobil fredag, cirka kl. 22.30.

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen av reisegavekortet og millionpremien, er å spille Eurojackpot innen fredag kl.19.00. Du trenger ikke ha noen tall rett - vinneren trekkes tilfeldig blant alle Norsk Tippings Eurojackpot-spillere.

I tillegg er du selvsagt med i kampen om selve førstepremien i Eurojackpot - den du vinner om du har de fem hovedtallene og de to stjernetallene på din rekke. 

Spill Eurojackpot her innen fredag kl. 19.00

Vinneren av den nye nasjonale millionpremien og reisegavekortet vil bli kontaktet fredag kveld.

(Vinnersannsynlighet førstepremie er 1:95 mill. per rekke. Vinnersannsynlighet ukentlig millionpremie er i gjennomsnitt 1:550.000 (avhengig av antall innleverte rekker))