flaxvinnerhistorie

Oslo-kvinne ble millionær med Flax

Den 19. desember kjøpte en Oslokvinne et MillionFlax-lodd og det er hun nok glad for nå. 

FLAX: En heldig kvinne i 30-årene vant en million kroner med MillionFlax.ColourboxColourbox
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:27. desember 2018Endret:2. januar 2023

Det ble ekstra julemoro for Oslokvinnen som hadde kjøpt MillionFlax hos Jacobs på Holtet, en kjent og kjær delikatessebutikk i Ekebergveien i Oslo. 

19. Desember kjøpte hun loddet og det var et god kjøp, for kvinnen ble altså millionær når hun skrapte frem tre like million-symboler. 

Vi gratulerer!  

Til juleselskapene og nyttårsfesten anbefaler vi å sette bordet med  MillionFlax som bordkort - nordmenns favorittlodd. 

Pynt med MillionFlax som bordkort, og stikk ett MillionFlax i serviettringen, eller legg et lodd på gjestenes tallerkener. 

  • Er du glad i de store premiene men også glad i å skrape Flax,  da er juleversjonen av ditt favorittlodd i salg nå. Du kan vinne opp til en million med MillionFlax. 

MillionFlax får du hos din kommisjonær.

Det  røde MillionFlax-loddet kan du også skrape her.

Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax 1: 600 000 (pris kr. 25.- ) 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler