Bli med på milliard-uka!

Bli med på milliard-uka!

MILLIONSJANSER: Du kan bli mangemillionær i spill som Vikinglotto, Lotto og Eurojackpot.

Illustrasjon: Liana Nagojeva

Bli med på milliard-uka!

For en premieuke! Hundrevis av millioner venter i de største pottene.

Hva gjør du om du plutselig får hundrevis av millioner inn på kontoen?

Denne uka kan det faktisk bli en realitet – dersom du spiller Eurojackpot. Både første- og annenpremiepotten i Eurojackpot er nå oppe i hundremillionersklassen - og totalt byr Norsk Tippings lotterispill på over 1 milliard (!) kroner denne uka. Bare sjekk ut dette:

Eurojackpot

Du kan være med å spille om ukas høyeste pott i Eurojackpot fredag 2. februar. Førstepremiepotten er på ca. 860 millioner kroner. Ganske vilt! Men ikke nok med det. I annenpremiepotten er det nær 153 millioner kroner.

Grunnen til at annenpremiepotten har vokst seg så stor, er at førstepremiepotten har nådd taket, som er på 90 millioner euro. Dermed har det overskytende beløpet blitt skjøvet ned til annenpremien.

Du kan også bli millionær på tredjepremien - og vi trekker tilfeldig ut en norsk spiller som vinner 1 million kroner + et reisegavekort på 100.000 kroner.

Spill Eurojackpot her!

Nabolaget

I Nabolaget er det trekninger hver dag, men hovedtrekningen foregår på fredager. Om du stikker av med hovedpremien, kan du ønske 1 million kroner velkommen inn på kontoen din!

Og dersom det derimot er naboen din som stikker av med hovedpremien, lønner det seg likevel at du har spilt. Hovedvinnerens fem nærmeste spillende naboer vinner nemlig 100.000 kroner hver.

Bli med i Nabolaget-trekningen!

Lotto med Joker og én ekstra millionær

I 2017 ble hele 292 Lotto-spillere millionærer. Førstkommende lørdag er det ca. 14 millioner kroner i førstepremiepotten. OG - Lotto trekker ut én ekstra millionær.

I tillegg er det minimum 2 millioner kroner i Joker-potten.

Spill Lotto og Joker her!

(Vinnersjansen for å bli Extra-kandidaten er 1:360.000 per kupong. Vinnersjansen for toppremien i VikingLotto er 1:98 mill. per rekke. Vinnersjansen for toppremien i Eurojackpot er 1:95 mill. per rekke. Sjansen for å bli Nabolaget-millionær er ca. 1:90.000. Sjansen for å få sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke. Sjansen for å bli trukket ut som Joker-kandidaten er ca. 1:350.000 (onsdag) og 1:550.000 (lørdag) per rekke.)