nabolaget

Nabolaget: I kveld kan en femtilapp bli til 1 million kroner

Har du husket å levere? I kveld står 1 million kroner på spill i Nabolaget og det kan være nettopp du som kaprer hovedpremien.

NABOLAGET: Tenk om din adresse plukkes ut på fredag. Da kan du vente deg 1 million kroner.Adobe Stock, illustrasjon: Elin Bjørn
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:8. januar 2020Endret:2. januar 2023

Vi kjører i gang helga med hovedtrekning i Nabolaget hver eneste fredag. Da kan du få kontoen fylt med 1 million kroner og kanskje en gjeng blide naboer.

Bli med på trekninger hver dag

I Nabolaget er det er trekninger hele uka, og hver dag trekkes det en vinner. Fredager er den store festdagen - med cirka 10.000 personer som vinner alt fra 1 million kroner (én vinner) til en femtilapp. Det trekkes da ut seks vinnernabolag, hvor det bor en hovedvinner i hver av disse. Et av de seks nabolagene er ekstra heldige og blir hovednabolaget. Og det er nettopp i dette nabolaget den aller heldigste hovedvinneren bor. Hovedvinneren her sikrer seg toppremien på 1 million kroner, mens vinnerens nærmeste naboer sikrer seg 100.000 kroner. Videre følger premier på 10.000 og ned til en femtilapp. Jo nærmere du bor hovedvinneren, jo større premie vinner du. I de resterende vinnernabolagene vinner hovedvinneren 100.000 kroner, mens naboene vinner alt fra 10.000 kroner til en femtilapp. Det er med andre ord mange som får stort og smått inn på konto etter hovedtrekningen i Nabolaget. Nøyaktig 10196 premier deles ut under hovedtrekningen på fredager. Vil du være med på moroa? 

Ofte stilte spørsmål om spillet Nabolaget

Det dukker stadig opp spørsmål* om Nabolaget. Vi prøver derfor å svare på spørsmål som gjentar seg.

  • Er det større sjanse for noen å vinne dersom man bor i storbyer eller på steder med høyt innbyggertall?

Nei, det er like stor sjanse for hver eneste spiller, uansett hvor du bor, å vinne i Nabolaget. Din kupong har like stor sjanse for å bli trukket ut, som en med kupong i en storby.

  • Hvorfor er det flest vinnere i storbyer?

I byer med mange mennesker er det også flere som kjøper kupong. Dermed er det flere lodd i hatten for de som bor på steder med mange innbyggere. Likevel kan et lodd som eies av en spiller som bor på et lite sted, bli trukket ut på lik linje med hvilken som helst annen kupong. Det kan kanskje virke som det ofte er vinnere fra storbyer? Og det er det en naturlig årsak til. Dette gjenspeiler folketallet og antall spillende kunder, men det påvirker ikke spillernes individuelle sjanse til å vinne 1 million kroner. 

  •  Hva skjer hvis jeg er nærmeste nabo til hovedvinneren i hovednabolaget på fredager?

Er du den nærmeste naboen til hovedvinneren og du har spilt Nabolaget, stikker du av med nest høyeste premie på 100.000 kroner.

*Spørsmålene er hentet fra Norsk Tipping sine Facebook-sider og innboks.

Blir du 1 million kroner rikere på fredag?

I kveld er det altså 1 million kroner i toppremie. Vil du ha sjansen til å vinne, må du huske å levere Nabolaget innen klokken 19:00 fredag. Og husk, ved å levere Nabolaget kan du være med på trekninger hver eneste dag - . Hovedvinneren, bortsett fra fredager, vinner 10.000 kroner. Er du glad i spenning i hverdagen, og ønsker en skikkelig pangstart på helga med 1 millioner kroner på spill? Da er Nabolaget spillet for deg. Tenk det - for bare en femtilapp har du muligheten til å vinne hver dag, samt spille om 1 million kroner under hovedtrekningen på fredager. 

Spill Nabolaget innen klokken 19 på fredag, her

Lykke til!

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1:90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler