Skal det være en dæsj PåskeFlax?

Skal det være en dæsj PåskeFlax?

PÅSKESTEMNING: Med fire spill i ett lodd kan påskeskrapingen vare enda lenger.

Foto: Steinar Bjørnsson

Skal det være en dæsj PåskeFlax?

Hva med å drysse litt flaks over påsken? Med PåskeFlax har man en sikker vinner til hele påskefeiringen, enten man legger det i påskeegget eller som premie i påskequizen.

Snødekt vinterlandskap med vår i luften, knitring fra peisen i en lun og koselig tømmerhytte. Et glimt av bar asfalt og den sildrende lyden av vinteren som forsvinner med den stadig varmere sola, i en by som står stille etter at alle rømte ut ved første anledning. Uansett om man foretrekker by eller vidde – PåskeFlax kan bidra til at man kommer i den gode påskestemningen, spesielt dersom man skulle være så heldig å vinne.

PåskeFlax – funker til det meste?

PåskeFlax har uendelig mange bruksområder – eller vent, det er kanskje en liten overdrivelse, men det er uansett mange hyggelige ting man kan bruke det store loddet til. 

Hva med å legge det sammen med godteriet i påskeegget til kjæresten, eller som en overraskelse med blomstene til vennen som arrangerer påskemiddag? PåskeFlax fungerer også suverent som premie til både påskequizen og påskeskirennet. Tenk om det i tillegg blir en enda større gevinst ut av det?    

Det er heller ingenting i veien med å kjøpe PåskeFlax som en liten påskegave til seg selv mens man tar seg en liten påskepause – og mellom skrapingen kan man jo for eksempel bruke loddet som bokmerke til påskekrimmen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Premier på opptil en halv million

Uansett bruksområde: PåskeFlax er som skapt for hygge. Det avlange loddet med brett på midten inneholder hele fire forskjellige spill, så her kan man ta seg god tid med skrapinga, og gjerne spare litt på dem også slik mange forsøker å gjøre med påskeegget. Har man virkelig flaks ligger det en gevinst og venter under skrapefeltene. Premiebeløpene spenner fra 100 kroner til toppremien på 500 000 kroner.

PåskeFlax kan kjøpes hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Loddet kan også kjøpes digitalt via Norsk Tippings nettsider – da med noe mindre skrapestøv.

Lykke til!

Vinnerjanse PåskeFlax: 1:2,16

Vinnersjanse toppremie: 1:300 000

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:690 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 690 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: (alle typer Flax-lodd): 9 636 165 (fysiske Flax lodd: 8 426 821, digitale Flax-lodd: 1 209 344)
  • Antall førstepremieutbetalinger 2021 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 73 (38 millionutbetalinger fysisk Flax, 35 millionutbetalinger digital Flax)
  • Antall millionærer i 2021: 73
  • Høyeste premieutbetaling i 2021: 4 800 000 kr (Flax for livet)