flaxfremside

PåskeFlax: Tenk om ingen tror deg ...

Sjansen er ikke stor, men den er der. Tenk om du endte opp med å skrape frem en halv mill. 1. april ...

TENK OM DU HAR PÅSKEFLAX: Blant årets PåskeFlax skjuler det seg to toppremier på 500 000 kroner.Foto: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:22. mars 2023Endret:31. mars 2023

Setningen vi kanskje hører aller mest når vi ringer og avslører at noen har vunnet en større premie er «Tuller du?». Kanskje ikke så rart når man tenker seg om. Det er en drøm for mange å få Telefonen fra Hamar, og for de fleste forblir det med tanken.

Kommer noen til å tro deg?

Oppringningen fra Hamar kommer som regel ikke like overraskende på de som vinner toppremier i Flax. De har jo allerede skrapet seg frem til gevinsten før vi ringer og gratulerer. Ofte er det likevel deilig å få en bekreftelse på at de ikke så syner da storpremien dukket frem under skrapefeltet.

Dersom du skulle være så heldig å skrape deg frem til en halv million kroner på PåskeFlax 1. april, kan vi forsikre deg om at det absolutt ikke er en spøk fra vår side. Om venner og familie kommer til å tro på deg er imidlertid en annen sak.

Premier på opptil en halv million

PåskeFlax inneholder fire forskjellige spill. Har man flaks ligger det en gevinst og venter under skrapefeltene. Premiebeløpene spenner fra 100 kroner til toppremien på 500 000 kroner.

PåskeFlax kan kjøpes hos over 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Loddet kan også skrapes digitalt via Norsk Tippings nettsider – da med noe mindre skrapestøv.

Lykke til!

Vinnerjanse PåskeFlax: 1: 2,16

Vinnersjanse toppremie PåskeFlax: 1: 250 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler