flax

PåskeFlax: Ti skrapetips til påsken

Påsken er rett rundt hjørnet, men PåskeFlax kan du kjøpe allerede nå. Vi har trommet sammen ti nyttige og unyttige tips til hvordan du kan komme i «Flax-ende» god påskestemning.

PÅSKEFLAX: Hva med å tyvstarte påskestemningen allerede nå?Foto: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:12. mars 2024Endret:15. mars 2024

Enten du går for den ultimate påske-klisjeen med appelsinskrelling langs hytteveggen eller velger en dobbel latte på fortauskaféen: Påske blir det – og uansett hvilke tradisjoner som er påske for deg, er det vel alltid rom for litt ekstra spenning?

Vi har derfor laget en uhøytidelig liste med tips og forslag til hvordan du kan komme i ekstra spennende påskestemning både før og under høytiden.

Ti Flax-ete påsketips

  1. Sats på smørefrie ski og skrap PåskeFlax istedenfor isklumper.

  2. Les en god påskekrim og bruk PåskeFlax som bokmerke.

  3. Gi bort et påskeegg fylt med godteri og PåskeFlax til noen du er glad i <3

  4. Hold deg hjemme og bytt ut skraping av bilruter med skraping av PåskeFlax.

  5. Dra i gang en skrapekonkurranse: Hvem skraper ferdig et PåskeFlax først? Kanskje ender taperen opp med å bli vinneren likevel?

  6. Gi Tinder en pause i påsken og sveipe over et PåskeFlax isteden.

  7. Ta med PåskeFlax på skituren og skrap sammen med kaffen i pausen.

  8. Skrap ett spill i PåskeFlax fra og med langfredag, så har du en slags PåskeFlax-kalender som varer påsken ut.

  9. Har du skrapet ferdig? Gi PåskeFlax nytt liv som papir-påske-fly.

  10. La PåskeFlax være hovedpremien i påskeskirennet. Tenk om seieren i tillegg ender i en halv million kroner.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premier på opptil en halv million

PåskeFlax inneholder fire forskjellige spill, så her kan man ta seg god tid med skrapinga. Har man virkelig flaks ligger det en gevinst på lur under skrapefeltene. Premiebeløpene spenner fra 100 kroner til toppremien på 500 000 kroner.

PåskeFlax kan kjøpes hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet.

God påske – og lykke til med skrapinga!

Vinnersjanse PåskeFlax: 1: 2,16

Vinnersjanse toppremie: 1: 250 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler