eurojackpotvinnerhistorie

Potten vokser - vinn over en halv milliard!

Førstepremiepotten i Eurojackpot legger kraftig på seg. Og en norsk spiller er blitt millionær.

MULTIMILLIONÆR: Hva gjør du om du vinner over en halv milliard kroner?Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:24. august 2018Endret:2. januar 2023

Ingen hadde plukket ut de 5+2 rette tallene under fredagens Eurojackpot-trekning. Det betyr at trekningen blir enda mer spennende neste uke. Førstepremiepotten tar nemlig et byks fra rundt 474 millioner kroner i dag til 591 millioner kroner fredag 31. august.

Spill Eurojackpot her!

Kan bli premierekord

Dersom en nordmann stikker av med hele potten neste fredag, vil det bli ny norsk premierekord. Aldri har én enkelt spiller vunnet så mye. Det nærmeste vi kommer, er mannen som vant utrolige 441 millioner kroner i Eurojackpot i august 2017.

LES MER: Vant nær en halv milliard: - Kanskje jeg skal kjøpe en fotballspiller?

Fredagens hovedtall var: 8 - 25 - 26 - 38 - 48

Stjernetall: 6 - 9  

Fersk millionær tok endelig telefonen: - Oi!

Selv om førstepremiepotten fortsetter å vokse, har som vanlig en norsk spiller vunnet 1 million kroner + 100.000 kroner i reisegavekort. Men - vinneren visste ikke om det selv før tirsdag 28. august. Norsk Tipping forsøkte å ringe mannen gjennom hele helga, men det var ikke før tirsdag at han endelig tok telefonen.

Den heldige er en mann fra Skedsmo kommune som har levert kupongen sin via Norsk Tippings app.Vinneren forklarte han at han ikke pleier å ta telefonen når ukjente nummer ringer. Heldigvis tok han den til slutt og fikk tidenes overraskelse.

- Oi. Oi! Det var stort, utbryter han når han får vite at han er blitt millionær.

Han fortsetter med å si at han ikke kan forstå at det kan være sant, og at han er utrolig overrasket.

- Nå er det synd at jeg ikke er på Hamar og kunne gitt deg en klem. Dette er noe jeg har drømt om lenge. Nå blir det i hvert fall en fin ferietur med hele familien, sier han. 

  • Lagre vinnernummeret 625 60 000, så tar du telefonen om vi ringer!

Vi gratulerer!

Husk at du kan vinne rundt 591 millioner kroner i førstepremie og 24 millioner kroner i andrepremie fredag 31. august. I tillegg trekker vi garantert ut en norsk spiller som vinner 1 million kroner + 100.000 kroner i reisegavekort.

Lykke til!

Din tur neste uke? Spill Eurojackpot her før fredag kl. 19.00

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler