eurojackpotvinnerhistorie

- Hæ? Millionær og reisegavekort? Er det mulig da?

Ingen stakk av med storpotten, men en heldig nordmann kan smykke seg med tittelen Eurojackpot-millionær likevel.

VINNERLYKKE: Millionær og reisegavekort i premie er en perfekt kombinasjon for fredagens vinner. Nå skal ferier planlegges.
Forfatterbilde Norsk TippingAnne Siri NørstebøPublisert:18. mai 2018Endret:2. januar 2023

- Nei, er det virkelig sant? Det er jo helt fantastisk, nå får jeg tårer i øynene, jubler den glade millionæren da han fikk Telefonen fra Hamar fredag kveld.

Spill Eurojackpot du også

Dobbel lykke

Mannen fra Hurum i Buskerud spilte en Eurojackpot-kupong, og ble trukket ut som den nasjonale vinneren fredag 18. mai. Dermed er han vinner av 1 million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100.000 kroner.

- Du verden, begge deler? Er det mulig da? Det var da kjempeflott, sier den ferske millionæren.

Den glade vinner forteller at det føles nokså uvirkelig å få denne beskjeden over telefonen.

- Tenk at jeg har spilt i mange år og gått og drømt om å vinne mye penger, så plutselig ringer du. Det er helt uvirkelig altså, men så absolutt midt i blinken, sier mannen til vinnerteamet i Norsk Tipping.

Han legger til at siden det er fridag i morgen vil han feire med noe godt i glasset i kveld, mens han funderer på hvilket land som blir det første han skal reise til. Kupongen kjøpte mannen på Meny Liertoppen.

Spill Eurojackpot, du også!

Rekordstor pott

Fredag 18. mai ble disse tallene hovedtallene trukket ut: 1 - 11 - 23 - 41 - 44 Stjernetall: 2 - 8

Siden ingen vant førstepremiepotten denne fredagen vokser potten altså til kommende fredag 25. mai. Dersom en norsk spiller er alene om 5+2 rette den kvelden, blir det ny norsk premierekord.

  • I førstepremiepotten venter ca.  862 millioner kroner

  • I andrepremiepotten er det ca. 43 millioner kroner

  • I tillegg trekker vi hver fredag ut en tilfeldig norsk Eurojackpot-spiller som vinner 1 million kroner + et gavekort på 100.000 kroner.

LES MER: Dette er den største premieutbetalingen i norgeshistorien

Lykke til!

Spill Eurojackpot før fredag klokka 19.00!

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler