flaxvinnerhistorie

ReiseFlax: Mann fra Haukeland kan reise til land og strand

Det første av reisegavekortene i ReiseFlax har funnet sin andre vinner, en blid mann fra Haukeland.

FLAKS: En heldig mann fra Haukeland vant ett av de mange hundre reisegavekortene som er premie i ReiseFlax.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:27. mai 2018Endret:2. januar 2023

Det andre  av reisegavekorten i ReiseFlax har blitt vunnet av ei jente fra Alta og ikke lenge etter var de en blid mann fra Haukeland som vant et reisegavekort til en verdi av 10.000 kroner og kan reise hvor han vil.

Gratulerer med å ha vunnet reisegavekort i ReiseFlax

- Ja, det var moro dette, og ganske uventet. Jeg har vunnet en premie av tilsvarende verdi i penger på Flax for et par år siden, men dette var første gang med ReiseFlax, sier Haukelandsmannen.

Har du bestemt deg hvor du vil reise?

 - Nei, så langt har jeg ikke kommet. Jeg har ikke reist så mye i det siste, og jeg har heller ikke bestemt meg for reisemål ,så da får vi se, sier mannen.

Vi gratulerer!


Nye ReiseFlax er loddet for deg som drømmer om sol, sand og saltvann, eller storbyferie, fest og natteliv. Kort sagt, du velger selv hva slags ferie du vil ha.

Vinn din drømmeferie med ReiseFlax her


Sannsynligheten for å vinne reisegavekort er hele 1: 3110 og prisen er kun 20.-
Vinnersannsynlighet på loddet er 1: 3,2

Hovedpremier i ReiseFlax er 643 reisegavekort på fysiske Flax-lodd, mens Digitale ReiseFlax har samme vinnersannsynligheten hver gang.

Vinnersannsynlighet toppremie fysisk: 1:666 720
Vinnersannsynlighet toppremie digitalt: 1:666 667

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler