aktuelt

Rekord-påske: Sjekk hvor mange millioner du kan vinne!

Bare i Lotto skal det deles ut premier for nær 100 millioner kroner i løpet av påsken.

MYE PÅSKESPENNING: Dette er noen av spillene som byr på store potter i påsken.Illustrasjon: Colourbox/Henning Kristoffersen
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:11. april 2019Endret:2. januar 2023

Påsken kan bli skikkelig moro for mange i år! Vi serverer deg nemlig ekstra mange muligheter til å bli millionær.

Lotto byr på rekordmange millionærer

Ekstra spesiell blir påsken for de som spiller Lotto. På påskeaften er det Supertrekning i Lotto. Da skal vi trekke ut rekordmange ekstra Lotto-millionærer - rundt 53 stykker! Aldri før har vi ringt så mange på én kveld. I tillegg deler alle med sju rette førstepremiepotten som påskeaften vi antar vil være på rundt 17 millioner kroner.

Spill Lotto nå, så er du med i Supertrekning!

Bli multimillionær i Eurojackpot

Eurojackpot er spillet med gigantiske potter, og langfredag kan du vinne ca. 489 millioner kroner! I tillegg er det ca. 23 millioner kroner i andrepremiepotten og én norsk spiller kommer til å vinne 1 million kroner + et reisegavekort på 100.000 kroner. 

Spill Eurojackpot innen fredag klokka 19.00!

Ca. 87 millioner i Vikinglotto

For fire uker siden, vant en norsk kvinne utrolige 221,3 millioner kroner i Vikinglotto. Potten er mindre onsdag 17. april, men rundt 87 millioner kroner er ikke småtterier!

Spill Vikinglotto innen onsdag klokka 18.00!

Riktig god påske og lykke til!

(Vinnersjansen for sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke. Vinnersjansen i Supertrekning i Lotto er 1:5,5 mill. per rekke. Vinnersjansen for førstepremien i Vikinglotto er ca. 1:98 mill., andrepremie ca. 1:14 mill. Vinnersjansen for førstepremien i Eurojackpot er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:1 mill. per rekke. Vinnersjansen for 12 rette i Tipping er 1:531 441.)

Relaterte artikler