Rivaler i kamp om semifinale-plass

Ligacupen er kanskje ikke den høyest prioriterte turneringen, men så var det dette med å møte rivalen, da. Onsdag er det Arsenal - Tottenham i kvartfinalen.

POKAL I SIKTE: De åtte kvartfinalistene i Ligacupen har så smått fått både Wembley og pokalen i sikte. Hvem tar neste steg?
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:17. desember 2018Endret:2. januar 2023

Ligacupen har etter hvert blitt turneringen der topplagenes nest beste spillere får anledning til å vise seg fram - men litt avhengig av kampprogram og ikke minst motstander. Tap er aldri ønskelig.

Revansjesugne

Så det blir spennende å se hvilke spillere Arsenal og Tottenham sender på banen når de møtes på Emirates onsdag. Arsenal gikk på et forsmedelig tap i Premier League søndag (2-3 mot Southampton), mens Tottenham har ferskt i minne Premier League-opplevelsen mot Arsenal på samme bane for to og en halv uke siden. Da vant Arsenal sesongens første slag om Nord-London med solide 4-2.

Se Arsenal - Tottenham på Viasport 1 onsdag kl. 20.45 - spill på kampen her

Kampen er også på Midtukekupongen - der det er to x jackpot

Askeladd

Kvartfinalene har også med seg en cup-askeladd. Burton Albion spilte riktignok i Championship forrige sesong, men har nå sklidd ned til midt på League 1-tabellen.

I ligacupen har det derimot gått langt bedre. Etter å ha slått ut Premier League-laget Burnley, samt Championship-klubbene Aston Villa og Nottingham, er "The Brewers", som de kalles, i kvartfinalen.

Der venter et nytt Championship-lag, nemlig Middlesbrough. Og kanskje skal vi ikke regne bort Burtons muligheter. Boro er i ferd med å sakke bittelitt akterut i forhold til det store målet, nemlig direkte opprykk til Premier League, og da kan det kanskje være at Ligacupen ikke prioriteres knallhardt når det gjelder spilleruttak.

Se Middlesbrough - Burton på Viasport 1 tirsdag kl. 20.454 - spill på kampen her

Kvartfinalene

Slik spilles alle de fire kampene i kvartfinalen i ligacupen:

Tirsdag  Kl. 20.45Leicester - Manchester CityViasat 4 Middlesbrough - BurtonViasport 1   Onsdag  Kl. 20.45Arsenal - TottenhamViasport 1 Chelsea - BournemouthViasport 2

Spill på Ligacupen på Lamgoddsen

Relaterte artikler