tipping

12 rette? To ganger jackpot på onsdag!

Det blir ekstra gjevt å få 12 rette i Tipping på Midtukekupongen denne uken. Det er nemlig jackpot både i Tipping og Pausetipping.

Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:17. desember 2018Endret:2. januar 2023

Ingen klarte å finne fram til de 12 rette tegnene på forrige ukes Midtukekupong. Begge premiepottene for 12 rette er dermed sendt videre til jackpot denne uken.

Det  betyr at pottene blir rundt regnet dobbelt så store!

Lever tippekupongen din her

To millioner

Over 280.000 kroner er overført til tolverpotten i Tipping fulltid. Det betyr at den samlede potten blir på rundt en halv million kroner. 

Skulle du være alene om å få 12 rette, kan du i tillegg se fram til å motta bonuspotten, som vil være på cirka 1,5 million kroner. Til sammen kan du dermed vinne rundt to millioner kroner.

Pausetipping

Ved pause er det overførte beløpet på 45.000 kroner, hvilket gir opp mot 100.000 kroner totalt. En eventuell alenevinner vil i tillegg få bonuspotten på ca. 60.000 kroner.

Systemtipping

Mange mener systemtipping øker sjansen for å vinne i Tipping. Vi har avtale med flere leverandører som gjør at du fritt kan bruke deres systemer. Her finner du mer om systemtipping (Vinnersannsynligheten for 12 rette i Tipping er 1:531 441).

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler