extravinnerhistorie

Ronny vant 2 mill. på direkten

Ronny Jensen fra Oslo gikk helt til topps på premiestigen på direkte TV tirsdag. 2 millioner er dermed på vei til hovedstaden.

GOD STEMNING PÅ ELLINGSRUD: Ronny Jensen vant 2 millioner kroner i Extra.
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:18. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Over 40 000 spillere vant smått og stort i Extra tirsdag kveld, men den aller heldigste ble Ronny Jensen fra Oslo. Han ble nemlig trukket ut som Extra-kandidat.

Hat-trick på Ronny

Jensen befant seg hjemme da Norsk Tipping slo på tråden tirsdag ettermiddag. Han hadde nettopp kommet hjem fra jobb og så at et kjent nummer ringte.

– Oi! Dette er nesten for spennende, svarer Jensen i det han blir fortalt at han allerede er sikret 300 115 kroner i inngangspremie.

– Jeg er fornøyd uansett hvordan det går. Det er penger man ikke har fra før, flirer Jensen. Han bestemmer seg for å være med på TV-trekningen via telefon fra Oslo med kona og barna i bakgrunnen.

Jensen fikk ikke bare ett tall på vinnerkupongen sin - han fikk tre. Det resulterte i at Jensen gikk til topps på premiestigen og sikret seg toppremien på 2 millioner kroner.

– Oi, oi, oi! Jeg er rett og slett målløs, sier Jensen på direkten. 

Etter TV-sendingen kunne Jensen avsløre at stemninga gikk i taket da familien innså at han hadde vunnet 2 millioner kroner.

– Dette var utrolig moro! Tenk å ha sånn flaks. Jeg skal nedbetale gjeld, men også pusse opp både kjøkken og bad. Og kanskje det blir en feiring på nyåret. En ferietur kanskje, sier en strålende fornøyd Jensen avslutningsvis.

Vi gratulerer!

Vinnerkupongen kjøpte han på Narvesen Ellingsrudåsen t-bane.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Flere Extra-fine premier

Det er ikke bare Extra-kandidaten som kan juble etter tirsdagens trekning. Over 40 000 spillere vant en premie. Dette er noen av dem:

Første bilde

To spillere fikk første bilde og vant dermed 31 520 kroner hver.

  • En mann i 70-årene fra Åsnes i Innlandet. Kupongen kjøpte han på Kiwi Flisa.

  • En mann i 40-årene fra Alsthaug i Nordland. Han kjøpte sin kupong via Norsk Tippings app.

Første ramme

En kvinne i 60-årene fra Sandefjord i Vestfold og Telemark fikk første ramme. Hun vant nøyaktig 105 080 kroner med kupongen hun kjøpte på Mix Stanghjørnet.

Første brett

En kvinne i 70-årene fra Gausdal i Innlandet fikk første brett og vant dermed 294 220 kroner. Kupongen kjøpte hun via appen.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles mellom én og 25 tilfeldige spillere. Denne gangen var det 16 spillere som ble trukket ut, og hver av disse endte dermed opp med 6 250 kroner i premie.

Premier hver tirsdag

I Extra har du 16 vinnermuligheter per kupong, samt sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. Neste trekning er tirsdag 25. oktober.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler