Rosenborg jakter Europa-eventyr

Det ble med drømmen om Champions League, men Rosenborg er fast bestemt på å slå fra seg når Europa League starter torsdag.

HÅP: Rosenborg-spillerne, her Vegar Hedenstad, Tore Reginiussen og Birger Meling håper på suksess i Europa League.NTB Scanpix
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:18. september 2019Endret:2. januar 2023

Rosenborg møter LASK Linz borte i sin første kamp i gruppespillet. Med en målsetting om å gå videre, er ett Rosenborg-poeng et minimum.

- Må tro på oss selv

- LASK er et lag vi må hente poeng mot om vi skal nå målet om avansement. Derfor må vi få med oss minimum uavgjort i Linz, men vi kommer til å gå for å vinne der nede. Vi må ha såpass tro på oss selv, sier Mike Jensen til Rosenborgs hjemmeside.

Se LASK Linz - Rosenborg på TV 2 Zebra torsdag kl. 18.55 (merk tiden!) - spill på kampen her

De to øvrige lagene i Europa League gruppe D er PSV Eindhoven og Sporting fra Lisboa. De møtes i Nederland.

De fleste har Sporting som favoritt til å vinne gruppen, så en skal neppe legge for mye i at de grønn/hvite portugiserne er det laget som ligger dårligst an i hjemlig serie. De ligger på femteplass etter fem serierunder, etter blant annet å ha tapt 2-3 hjemme for Rio Ave.

Her er en kort status om lagene i Rosenborgs gruppe:

Her finner du alle resultater, kommende kamper og gruppetabeller i Europa League

Manchester United favoritt

48 lag utgjør Europa League - fordelt på 12 grupper. De to beste fra hver gruppe går videre til sluttspillet, hvor de får selskap av de åtte 3-erne fra Champions League.

Vinneren av Europa League får en plass i neste sesongs Champions League, og på Langoddsen er Manchester United favoritt til å heve trofeet på Gdansk stadion 27. mai 2020.

Her kan du spille på vinner av Europa League 2019/20

Her er TV2s TV-kamper fra kampdag 1 torsdag 19. september:

   Kl. 18.55Eintracht Frankfurt - ArsenalTV 2 Sport Premium       Rennes - CelrticTV 2 Sport 1       LASK Linz - RosenborgTV 2 Zebra      Kl. 21.00Manchester United - AstanaTV 2 Sport 1       Wolverhampton - BragaTV 2 Sport Premium   

De øvrige oppgjørene kan du følge på tv2sumo.no.

Spill på Europa League på Langoddsen før kampene starter

Når kampene er i gang, kan du spille på dem på Liveoddsen 

Relaterte artikler