eurojackpot

Rykende fersk førstepremiepott på ca. 113 millioner kroner

Etter at en svensk og en tysk spiller fikk 5+2 rette i Eurojackpot fredag, er førstepremiepotten tilbake til start. Det betyr imidlertid ikke at potten er liten.

UVIRKELIG: Treffer du 5+2 rette i Eurojackpot, er det kanskje greit å dobbeltsjekke tallene med ei lupe …Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:26. februar 2024Endret:27. februar 2024

Eurojackpot er kjent som spillet med de store pottene. Fredag 23. februar bar det frukter for flere Eurojackpot-spillere. Hele 18 spillere vant over 1 million kroner, deriblant tre nordmenn.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

18 Eurojackpot-millionærer fredag kveld

  • En tysk og en svensk spiller klarte bragden med å gjette 5+2 rette tall og delte dermed førstepremiepotten fredag kveld. Det resulterte i en premie på 176 481 215 kroner til hver.

  • En heldig nordmann var en av totalt fire personer som hadde 5+1 rette. De fire sikret seg dermed hver sin andrepremie på 7 069 280 kroner. De andre vinnerne var fra Danmark, Estland og Finland.

  • En nordmann, åtte tyskere, en nederlender og en svenske hadde alle 5+0 rette. Nordmannen og de ti øvrige tredjepremievinnerne sikret seg dermed en premie på 1 084 285 kroner hver.

  • I tillegg var det en mann fra Bamble i Telemark som stakk av med den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Søvnløs etter å ha vunnet 7 millioner kroner

Den norske andrepremievinneren av drøyt 7 millioner kroner var på jobb på trekningskvelden og var derfor ikke tilgjengelig på telefon.

Dagen etter svarte han på anropet fra Norsk Tipping og vi kunne gratulere mannen som nybakt Eurojackpot-millionær.

– Takk! Jeg har nesten ikke sovet i natt, sier mannen.

Han hadde sett de tapte anropene fra vinnernummeret 625 60 000, og dermed sjekket kupongen sin senere på kvelden. Han var likevel ikke helt tygg på at det var sant.

– Det har nok ikke gått opp for meg enda. Det har vært masse tanker i hodet, men i alt er det veldig gøy, sa rørosingen.

Tirsdagens potter

Tirsdag 27. februar er det klart for ny Eurojackpot-trekning. Ettersom førstepremiepotten ble vunnet i sin helhet fredag kveld, rykker den «tilbake til start» og blir på ca. 113 millioner kroner.

Andrepremiepotten er på ca. 14 millioner kroner.

Og som vanlig har vi den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler