flaxvinnerhistorie

Så etter bruktbil på nettet - så skrapte hun BilFlax-loddet

På vei over fjellet for å besøke sønnen i Bergen, begynte kvinnens bil å fuske. Det medførte to ting: verktstedbesøk og kjøp av BilFlax-lodd. 

KRAFTPLUGG: Årets BilFlax-vinnerbil er BMW X5 hybrid. SUV-en er spekket med både utstyr og hestekrefter, og klarer 0-100-sprinten på 6,6 sekunder.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetForfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:25. mai 2021Endret:3. januar 2023

Drammen-kvinnen i 50-åra så fram til hyggelig pinsebesøk hos sønnen, som bor i Bergen. Men på reisen over fjellet ble det tydelig at bilen ikke satte like stor pris på turen. 

Under en stopp på et bilverksted fikk hun ordnet det mest nødvendige, slik at hun kom seg videre.

- Bilen begynte å miste motorkraft, og jeg fikk beskjed om at den måtte på en ordentlig verkstedrunde når jeg kom hjem til Drammen, sier hun. 

Bruktbilsøk ble brått avbrutt

I bakhodet begynte tanken om bilbytte å melde seg. Så på turen videre til Bergen ble det et nytt stopp – denne gang på Joker Tyinkrysset. Her kjøpte hun et BilFlax-lodd, med håp om å kunne bytte ut den gamle bilen med en BMW X5 hybrid.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vel fremme hos sønnen i Bergen ble det en hyggelig pinsehelg. Men etter hvert kom temaet bil på banen, og sammen med sønnen begynte kvinnen å kikke på Finn.no. 

- Jeg innså at jeg nok burde bytte bil, så vi satt oss ned for å se på mulige bruktbiler. Vi hadde tittet litt da jeg plutselig kom på at jeg hadde et BilFlax-lodd. 

Sammen skrapte de loddet - og som du sikkert har skjønt: Der åpenbarte det seg tre BMW-symboler. Bruktbiljakten på nettet ble dermed raskt avbrutt ...

- En helt hysterisk bil

Lettere himmelfallen viste kvinnen fram loddet til sønnen.

«Hva? Er det et tullelodd?», utbrøt sønnen min da han så loddet. Det var helt utrolig, nesten ikke til å tro, sier drammenseren. 

Da Norsk Tipping snakket med henne tirsdag, satt hun - utrolig nok - og ventet på reparasjon av sin nåværende bil hos en forhandler i Drammen. 

- Ja, det er ingen tvil: Jeg trenger ny bil, og nå skjer det altså. Det skal bli utrolig gøy å få BMW-en. Det er en helt hysterisk bil, er det ikke? utbryter en svært glad bilvinner. 

Kvinnen, som altså ønsker å være anonym, legger til at hun er motor- og bilinteressert. 

- Ja, jeg liker at det brummer litt, og liker både å kjøre bil og motorsykkel. Når jeg i tillegg trenger bil, må dette sies å være helt perfekt, avslutter hun. 

Nok en vinner

Drammen-kvinnen var ikke den eneste som sikret seg ny bil i pinsen. Det gjorde også en kar fra Løten i Innlandet. Lørdag 22. mai glemmer hverken han eller samboeren det første. 

- Jeg så det kom tre BMW-symboler, og begynte å blunke med øya for jeg tenkte at «nå skjeler jeg». Jeg måtte sjekke loddet sikkert 10 ganger før jeg viste det til samboeren. Hun trodde jeg tullet med henne og at det var et jukselodd, så hun sjekket det minst like nøye, forteller mannen - og legger til:

- Det var en ubeskrivelig opplevelse. Helt fantastisk. Jeg sliter enda litt med å tro at det faktisk er sant.

Mannen forteller videre at han har interesse for bil og at dette er noe han har drømt om lenge.

- Jeg er bilinteressert ja, men har ikke hatt muligheten til å prioritere en så dyr lidenskap på grunn av familie og barn som selvfølgelig kommer først. Nå blir det i hvert fall bilferie i sommer. Jeg ser frem til flere turer og gleder meg til å ta med sønnen min nordover og besøke familie i Trondheim forteller den glade BilFlax-vinneren.

Vinnerloddet ble kjøpt hos Kiwi Meierigården, Løten. 

Vi gratulerer begge vinnernee!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler