flaxvinnerhistorie

- Så vanvittig god å kjøre

-Følelsen av å sette seg inn i denne er premium. Ikke så rart, siden dette er en premiumbil, sier Bilia-selger Tina Teien om årets FlaxBil: Volvo XC60 T8 AWD R-design.

FLAXBILEN: - Dette er faktisk en bil som passer for alle, sier selger Tina Teien fra Bilia om årets Flax-bil.Sverre Houmb/Norsk TippingSverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:18. mai 2018Endret:2. januar 2023

- Vil selger mye av hybriden (XC60 T8 AWD), og vi selger også mye på miljøfaktoren. Faren min hentet ut sitt eksemplar i mars, og han fylte nettopp sin tredje tank på to måneder (!)  XC60 har alltid vært en bra bil, men nå er også utseendet der - og det har blitt mye bedre, sier Tina Teien (35), selger hos Bilia Hamar.

- Hvem passer bilen for?

- Det er en bil som passer for alle. Alt fra par i tjueårene i startfasen, til etablerte barnefamilier og voksne som ønsker en skikkelig bil, eller single som bare vil skjemme bort seg selv litt. Det er masse motor, den kan kjøres helt rent på strøm, interiøret er skikkelig lekkert, og den er rett og slett veldig fin å se på, sier hun med overbevisning.

- Så hvorfor ønsker folk å vinne denne bilen?

- De ser nok det samme som de 82 motorjournalistene som kåret Volvo XC60 T8 til "Årets bil 2018". Som jeg sier, det er en trygg bil, den er veldig god å kjøre, miljøvennlig, sprek og veldig fin å se på. Og det er masse, masse sikkerhet og teknikk, sier Teien.

- Hvilken funksjon liker du best ved bilen?

- Jeg elsker Pilot Assist, altså autopiloten som holder deg innenfor linjene i veien og som automatisk holder avstand til bilene foran og bak deg. Særlig på motorveien, da trenger jeg kun å holde i rattet og styre. Den reagerer også raskere enn meg i en farlig situasjon, sier hun.

- Den er sprek og kul, men er den praktisk?

- Den har god plass til alt fra langbeinte mennesker, til hockeybager og ski - samt handleposer. Du får ingen problemer med å få med deg tre tenåringer med full bagasje, og med firehjulstrekk som kan kobles inn er det også en fantastisk vinterbil, sier Tina Teien

Vinn "Årets Bil 2018" som er årets BilFlax-bil
BilFlax kan du skrape digitalt eller kjøpe hos din Norsk Tipping-kommisjonær. Det er nå seks biler igjen toppremie på de fysiske loddene. De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang. 

BilFlax 2018 koster 25,-

Skrap BilFlax 2018 her og nå!

Vinnersannsynlighet BilFlax er 1: 312.525.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: (alle typer Flax-lodd): 17 151 963 (fysiske Flax lodd: 8 435 108, digitale Flax-lodd: 8 716 855)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2022 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 50 (31 millionutbetalinger fysisk Flax, 19 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2022: 50

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler