flax

Se opp for Falsk Fritid™

Kjenner du til Falsk Fritid? Har du blitt utsatt for Falsk Fritid? Kjenner du kanskje noen som utsettes for Falsk Fritid? I så fall: Les videre.

NEDTUR: Falsk Fritid™ er no`styggedom. Skrap heller frem et reisegavekort og reis hvor du vil, med ReiseFlax.colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:17. juni 2018Endret:2. januar 2023

Vi er mange som har blitt utsatt for Falsk Fritid™. Dette snurrige fenomenet som alltid ser ut til å oppstå når man har jobbet seg frem til litt ekte fritid. Altså er i ferd med å sette på en god fotballkamp, bare slappe av, eller er på vei ut for å gjøre noe man faktisk har lyst til.

Falsk fritid er "aktiviteter man må være med på innenfor egen fritid. Oppgaver man egentlig ikke har lyst til, og dermed oppleves som arbeid. Det kan også være oppgaver som utføres i egen fritid, som ikke oppleves positive eller relevante for egen person". Vi er mange som daglig utsettes for dette. Vit at du ikke er alene, og at det er veier ut av uføret.

Et godt mottrekk kan være å si nei. Et annet godt mottrekk kan være å gjøre seg utilgjengelig ved reise langt vekk fra plenklipping/sommerskole/beising av hytte/salg av lodd/kakebasar/sosial omgang med svigermor/den grusomme fellesaktiviteten du bare avskyr. Reise Langt Vekk.

Skraper du ReiseFlax og vinner, har du alle muligheter til å komme deg langt, langt vekk, enten alene eller med din kjære. Helt til ditt ferieparadis, der hvor kun hyggelig aktiviteter du selv velger finnes, og hvor deilig avslapning venter. Vinner du i ReiseFlax kan du reise dit det hverken finnes husvegger å beise, eller svigerfamilier å besøke.

ReiseFlax koster kun kr. 20.- og du kan vinne toppremier som er reisegavekort på 100.000 kroner, eller andrepremier som er reisegavekort til en verdi av 10.000 kroner.

 

Vinn din drømmeferie med ReiseFlax her

 


Sannsynligheten for å vinne reisegavekort er hele 1: 3110 og prisen er kun 20.-
Vinnersannsynlighet på loddet er 1: 3,2 

Hovedpremier i ReiseFlax er 643 reisegavekort på fysiske Flax-lodd, mens Digitale ReiseFlax har samme vinnersannsynligheten hver gang.

Vinnersannsynlighet toppremie fysisk: 1:666 720
Vinnersannsynlighet toppremie digitalt: 1:666 667

 

 

 

 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler