flaxvinnerhistorie

Skrapte frem 1 mill. på MillionFlax: – Det har vært en spesiell helg

En heldig kvinne i 50-årene fra Åsnes startet helgen med toppgevinst på MillionFlax og 1 million kroner inn på konto.

FFoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:22. januar 2024

Bare noen dager etter at to personer i 20-årene vant hver sin millionpremie på MillionFlax, var det en kvinne i 50-årene fra Åsnes i Innlandet sin tur.

Som den andre i løpet av fire dager skrapet hun frem toppremien på 1 million kroner på et digitalt MillionFlax-lodd.

– En spesiell helg

Da vi snakket med den ferske Flax-millionæren to dager etter at hun vant, syntes hun fortsatt det hele var en absurd opplevelse.

– Det er fryktelig rart. Det var veldig uventet, sier hun om de tre million-symbolene som lyste opp på mobilen hennes fredag morgen.

– Jeg sliter fortsatt litt med å tro på det. Det har vært en spesiell helg, humrer hun glad.

Fornuftig pengebruk

Til tross for at den nye million-tilværelsen fortsatt var både uvirkelig og litt rar, hadde Åsnes-kvinnen gjort seg noen tanker om hva premien skal gå til.

– Jeg kommer nok til å bruke mest på å nedbetale litt lån, sier hun fornuftig.

– Pengene har allerede kommet inn på konto. Det er helt uvirkelig og veldig spesielt, avslutter hun glad.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flax hos 3 500 kommisjonærer

MillionFlax ikledd vinterfarger og flere andre Flax-varianter får du kjøpt hos rundt 3 500 butikker, kiosker og bensinstasjoner rundt om i landet. Tenk om det er denne vinteren det skjer?

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler