selskapet

Slik blir du kunde digitalt

Er du registrert kunde hos Norsk Tipping er det enkelt å begynne å spille digitalt. Her forklarer vi hvordan.

SPØRSMÅL? Du lurer kanskje på hvordan du blir kunde og spiller digitalt hos Norsk Tipping? Få svarene her!
Norsk Tipping
Publisert:25. mars 2020Endret:2. januar 2023

Dagens korona-situasjon har lagt flere restriksjoner på det norske folk. Blant annet er det ønskelig at at vi tilbringer mest mulig tid hjemme. For mange innebærer det at man kanskje ikke får tatt den faste turen ned til kommisjonæren. Selv om du ikke får spilt der du pleier, kan du fortsatt levere spill og sjekke premier og resultater digitalt - enten på mobil, nettbrett eller pc.

Samtidig minner vi om: Det kan være fristende å fordrive tiden med spill på nettet. Mange gjør det når dagene hjemme blir mange og lange. Pass på at du spiller med måte. Da bevarer du spillegleden.

Ny kunde

Er du ikke kunde hos Norsk Tipping? Gå inn på denne siden eller trykk på "bli kunde" oppe til høyre på vår hjemmeside.

Det du trenger er mobiltelefon, bankkort og Bank ID (eller det du identifiserer deg med i nettbanken). Bankkontonummeret må være norsk. Du må være over 18 år for å registrere deg og spille hos oss. 

På denne siden finner du svar på spørsmål du måtte ha om hvordan du går fram for å bli kunde.

Kunde fra før

Er du kunde fra før og vanligvis bruker det fysiske spillerkortet, trenger du ikke bekymre deg. Spillerkortet ditt blir automatisk koblet på din nettbruker.

  • Trykk på "logg inn".

  • Tast inn ditt fødselsnummer (pass på at det er SMS som er merket over).

  • Tast inn koden du mottar på sms, og så er du i gang digitalt.

Kjente "fallgruver"

  • Skulle det være feil eller problemer rundt mobiltelefonnummer som kan gjøre at du ikke mottar sms ved innlogging, har vi listet opp flere forslag til løsninger her.

  • Ved betaling av spill: Husk at det er forskjellige måter å betale på, enten via spillerkonto, bankkonto eller Vipps. I noen tilfeller overfører spillere penger fra bankkonto til spillerkonto, men det betyr ikke at spillet (f.eks. en Lotto-kupong) er betalt. For å levere spill, må det velges "Betal xx kroner". 

  • Norsk Tippings kundeservice finner du her. Inne på denne siden vil du finne svar på "Ofte stilte spørsmål". I tillegg kan du chatte eller ringe for å snakke med en kundekonsulent. (Husk at det er begrensede åpningstider grunnet Corona-situasjonen).

Hvordan spille de forskjellige spillene?

Relaterte artikler