selskapet

Slik påvirker koronaviruset Norsk Tipping

Norsk Tipping ønsker å bidra til nasjonale dugnaden for å stoppe smittespredningen. Det innebærer flere grep.

KORONAVIRUSET: Norsk Tippings spill er åpne, selv om koronaviruset påvirker på flere måter.
Norsk Tipping
Publisert:13. mars 2020Endret:2. januar 2023

Norsk Tipping følger utviklingen rundt koronaviruset løpende og følger myndighetenes pålegg og helsemyndighetenes retningslinjer. 

Påvirkning på spillene våre

Vi jobber for at situasjonen i minst mulig grad rammer kundene og kundetilbudet. Vi tilstreber å ha et produkttilbud som vanlig.

  • Trekninger av alle lotterier gjennomføres som vanlig.

  • Nettbaserte spill påvirkes ikke.

  • Salget av fysiske Flax-lodd er tilgjengelig hos våre kommisjonærer og følger åpningstidene til den enkelte forhandler.

  • Sportsspillene blir mest påvirket. Det vil bli færre spillobjekter å tilby etter hvert som stadig flere idrettsarrangementer blir avlyst. Trykte oddsprogram og tippekuponger med kampoppsett blir ikke tilgjengelig i butikk fra neste uke. Følg med på våre nettsider hvis du ønsker informasjon om vårt sportspilltilbud framover.

  • Dersom en kamp på Tippekupongen blir avlyst eller flyttet, blir resultatet trukket i henhold til spillereglene. På Oddsen vil kamper som avlyses i henhold til spillereglene settes til 1.0 i odds.

  • Vi må dessverre regne med redusert kapasitet på kundeservice for en periode fremover. Den nye åpningstiden er fra kl 8-20 (10-20). Åpningstidene vurderes fortløpende avhengig av bemanningssituasjonen. Vi oppfordrer til å ta kontakt via chat, e-post eller Messenger så langt det lar seg gjøre.

  • Alle Multix- og Belago-terminaler stenges pga. smittefare.

Dette er det vi vet så langt. Vi håper på alles vegne at situasjonen bedrer seg raskest mulig.

Følg med på våre hjemmesider. Informasjon som påvirker våre kunder og samarbeidspartnere vil legges ut der. Husk at du kan kjøpe alle spill på norsk-tipping.no.

Norsk Tippings spilleregler finner du her:

Det er i tillegg innført hjemmekontor for de ansatte og all dialog med kunder og samarbeidspartnere foregår elektronisk så langt det lar seg gjøre.

Relaterte artikler