Eurojackpot i kveld: Ca. 750 mill. i potten

Eurojackpot i kveld: Ca. 750 mill. i potten

LURT Å LAGRE: Dersom nummeret på skjermen er 625 60 000, er det gode nyheter.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Eurojackpot i kveld: Ca. 750 mill. i potten

Dersom nummeret på skjermen er 625 60 000, behøver man ikke ringe nummeropplysningen - da er det Norsk Tippings vinnertelefon som ringer.

Fredagen nærmer seg, og det samme gjør ukas Eurojackpot. Spillet med de virkelig svære pottene har nå gått en stund uten de virkelig store vinnerne, da forrige trekning 30. juli også ga null vinnere. 1. premiepotten gjorde dermed et kraftig byks, og ligger nå på ca. 750 millioner kroner før trekning 6. august, imens 2. premiepotten ligger på ca. 35 millioner kroner.

Trønder ble millionær - men vet han det?

Ingen Eurojackpot-trekning avsluttes uten at man deler ut én million kroner via den nasjonale tilleggspremien - enten til en heldig norsk spiller, eller til et andelslag på ti personer.

30. juli var det en trønder som hadde hellet med seg, men om han er viten om sin nye tittel som Eurojackpot-millionær vites foreløpig ikke, da det så langt ikke har lyktes Norsk Tipping å komme i kontakt med vinneren. Mon tro om han er klar over at 625 60 000 er nummeret til Norsk Tippings vinnertelefon?

Les også: - For mange er det en lettelse at vi ringerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter hver uke

Som nevnt var det ingen som hadde prikket inn 5 + 2 rette verken innenfor eller utenfor landegrensene under siste trekning i juli - men kanskje snur dette til helga? Dersom man legger inn kupong før spillefrist, holder man i liv både i drømmen om den helt usannsynlige premien, og den mindre men like fullt trivelige tilleggspremien på 1 million kroner.

Lykke til!

            

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekkeLes mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2020: 2 947 840
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 1
  • Antall millionærer i 2020 (Norge): 77
  • Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 485 100 285 kr