eurojackpot

Eurojackpot: Ryker milliarden i kveld?

Skulle noen klare 5+2 rette tirsdag 8. november, vanker det ca. 1,22 milliarder kroner i premie.

PÅ TOPP: Førstepremiepotten i Eurojackpot har rundet milliarden og vel så det. Nå er det fullt, og inntil noen treffer med 5 + 2 rette, helles det overskytende over i andrepremiepotten.Foto: Ola Thorset
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:6. november 2022Endret:4. januar 2023

Ingen spillere i verken inn- eller utland klarte å gjette seg til riktig tallrekke fredag, og den svimlende førstepremiepotten i Eurojackpot får dermed stå og stange på makstaket en stund til – rundt 1,22 milliarder kroner. Andrepremiepotten fordelte seg på fem spillere fra Tyskland og Polen, men takket være det overskytende beløpet fra den stappfulle førstepremiepotten, går den ikke akkurat kraftig tilbake: Snaue 195 millioner kroner venter for den eller de som gjetter 5+1 rette tirsdag.

Andelsbank tok den norske millionen

I tillegg til de ordinære pottene, deles det alltid ut 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie hver tirsdag og fredag. På fredag var det en andelsbank som sikret seg millionen, noe som vil si at ti heldige spillere delte beløpet mellom seg.

En av de heldige var en man fra Jar i Bærum kommune, og man kan faktisk si at han var noe heldigere enn de andre: Han tok nemlig sin ti-del av den norske millionpremien på sin aller første andelsbank-kupong i Eurojackpot noensinne.

– 100 000 kroner, altså? Det er jo helt nydelig. Ikke var det vanskelig heller, lo han.

– Det er jo kjempebra timing nå med renteøkning og det hele. Utrolig kult!

Premien skulle først og fremst sørge for en liten ferie for han og barna, samt betale ned noe gjeld.

– Det føles helt merkelig, medga han.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Drøye summer på tirsdag

Tirsdag 8. november blir det litt av en Eurojackpot-trekning. Det holder til gjentakelse: Her blir det altså ca. 1,22 milliarder kroner i førstepremiepotten, mens andrepremiepotten anslås til ca. 195 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler