extra

Extra tirsdag: Så mye kan du vinne

Kun Extra-kandidaten får sjansen til å sikre millionpremie, men man skal ikke kimse av de andre premiene Extra kan by på.

ALLTID FLERE VINNERE: Første bilde, ramme og brett er blant premiene som det virkelig kan monne av i bingo-lignende Extra.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:6. november 2022Endret:4. januar 2023

En ny arbeidsuke er i gang, og ukas første trekning er dermed like rundt hjørnet. Extra vil nok aldri kunne skilte med pottene man finner i Eurojackpot, men har til gjengjeld langt bedre vinnersjanser – her er det tross alt kun nordmenn man spiller sammen med.

Slik spiller du Extra

I Extra trekkes det 47 av totalt 75 tall. En kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. Det trekkes ut én Extra-kandidat hver tirsdag som har mulighet til å vinne toppremien på 2 millioner kroner. 

Det er 16 vinnermuligheter på Extra-kupongen:

  • Første bilde: Vinnes av den som først fyller alle de ni rutene i midten av spillebrettet.

  • Første ramme: Vinnes av de som først fyller alle rutene i ytterkant av spillebrettet.

  • Første brett: Vinnes av de som først fyller hele spillebrettet sitt med tall.

  • Bilde: Vinnes av de som har fylt alle de ni rutene i midten av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Ramme: Vinnes av de som har fylt alle rutene i ytterkant av spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

  • Brett: Vinnes av de som har fylt hele spillebrettet når alle de 47 tallene er trukket.

Forrige tirsdag var det tre personer som kom samtidig til første brett og vant 99 525 kroner hver. Det ble også tre vinnere på første ramme, de sikret seg 35 545 kroner hver. Premien for første bilde gikk i sin helhet til en heldig mann fra Vestnes som dermed fikk 63 980 kroner. 

En siste premiemulighet er Extra-sjansen. Det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr. Forrige tirsdag var det seks spillere som ble trukket ut, og hver av disse endte da opp med 16 665 kroner i premie.



Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.



Extra-kandidat med hund i armkroken

Forrige ukes Extra-kandidat var en kvinne fra Trondheim. Hun befant seg hjemme da Norsk Tipping slo på tråden for å informere om at hun var blitt trukket ut.

– Å nei, huff! Var kvinnens første reaksjon. Etter hvert som nyheten sank inn, ble tonen gradvis lettere: – Nå ble jeg så glad!

Kvinnen ønsket ikke å være med på TV-trekningen og fulgte spent med fra sofaen med hunden sin som støtte. Sammen så de inngangspremien på 200 000 kroner stige opp til 375 000 kroner.

– Dette er noe man bare drømmer om. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, strålte trønderen etter endt trekning.

Premier hver tirsdag

Tirsdag er det nye sjanser til å sikre seg fine Extra-premier. Hvem har tallene på sin side, og hvem blir trukket ut som Extra-kandidat med sjanse til å vinne opptil 2 millioner kroner? Svaret får vi tirsdag 8. november.

Lykke til!

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler